About

Thursday, February 24, 2011

.: FoLLoweR maKin bertamBah, tapI meMFollow baCk gimaNa?..hu~ :.

~pic di print screen pada hari isnin lalu...today, bilangan still bertambah kan..hu~

aLahai..
tiada daya mama la sekarang..
nak membuat lawatan balas..
kalau berdaya pun, maybe time weekends je..

itupun, setelah ditolak2 dengan perkara wajib yang perlu dilakukan..
ditambah pulak perkara sampingan sekarang..AMBIL UPAH MENJAHIT BAJU !
lagila masa tuk berBW amat terhad..

di opis, usah cerita la..time pagi sblm opis hour, time lunch je bleh layan..huu~
apapun tak kisah la kan..
yang pasti, kawan2 wajib terjah mama terjah tau..tak kisah la..
kalau bukan di hari yang sama..hu~

cumanya terkilan sebab, follower2 baru ni..
terkilan, mama tak dpt jengah balas..
bila bertangguh2 jd lupa kengkadang..alahai..

apa nak dikata..zaman kegemilangan berblog sudah berlalu..
sekarang tak gemilang sangat dah..
blog sendiri je berupdate, taip n3 tuk stok seminggu..
berBW..mana daya jerlah..

maapkan saye…weeiii ^_^
apapun, mama hargai lawatan kawan2 ke sini..
komen2…bisa menceriakan hidup mama! ^_^

apapun akan cuba sedaya mungkin..
Salam Kenal buat kenalan2 baru.. &
Salam sayang buat kenalan2 sedia ada… ^_^ ..bleh gitu..hehe..

13 comments:

MrS. F!zA said...

takpe kak kita faham..hehehe

kita pon kalo BW balik mmg curi2 masa time buat keje..nak jgk tu msk rumah kwn2..kalo tk msk rumah yg tggl jejak kt kita mcm tk puas..haha bukan apa nak hargai kwn2 kan..weeee

tp kalo sibuk sgt mmg xdptla msk balik..lain la kalo ngadap je 24/7..hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

samalah kita sesi BW dah berkurangan tak larat dah nak terkejo2 keje manyak sangat la ni...kalo dok rumah je kan best leh ngadapa blog....hu...hu...

mrs.spicy said...

huhuhu..nak buat caner kak ieyna. kene utamakan yang lebih penting...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na
nak upah baju..ngeeeee

Mamamya said...

x per lah iena...jgn ssh hati...klu ada masa blh ajer terjah...x kira lah seminggu sekali pun xper...

t/jawab sbg mama ni mmg byk tambah lagi abah arif x der + dah ambik upah jahit baju + keje lagi..mmg x daya nak buat semuanya...yg penting ada citer yg blh di share dgn kawan2...at least klu penat t'hibur juga kan baca komen dr kawan2....

~ happy blogging n smile always..~

ch@ said...

kita pun sama kak, ingat balik kerja boleh la jalan rumah ke rumah, malangnya bila dah melayan oni, masak, lalu hanyut tah ke mana. hahaha. selamat tinggal blog la.

Alimaz-Kembara Terasing said...

waaaa mama sekarang dah buat bisness sampingan laaa... tahniah....

Fieza79 said...

ok je eina..buat setakat yg mampu sdh la...nnt tk psl2 stres...

fieza pun dh tkda time nk jengah folowers baru yg dtg..yg mana jd followers terus komen je fieza bls balik..hee kdg2 rasa mc keji..hehee

sarah-najwan said...

tu la..kebizian melanda..huhu
kita serupaaaa...

Hanis Azla said...

takpe.. utamakan yg lebih utama..
Have a nice day..

Nureen said...

x pe.. job come 1st kan... nureen pon curik2 gak time keja.. hehhee

~Siti Hajar~ said...

Rasanya kebykkan blogger camtu, jrg ada ms nk BW, curi2 time kje or weekend, kita semua kn faham dlm bz BW kita msh ada komitment len, kita kn dahulukan yg penting...eina jgn risau la, sbg blogger kita akan faham..

papepn take care ok!

rina a.k.a jaijina said...

samelah kak, kadang² rina tak larat nak BW semua blog kawan²..yg ciput punye kawan pon tak larat dah, apetah lagi ramai macam akak ni..