About

Monday, February 14, 2011

.: eh ada LaGi : aktiViti arif @kamPung :.

boleh tak sambung lagi citer pasal balik kg lalu..hehe..
bleh jer, blog sendiri kan..harus la abadikan aktiviti sendiri..
takkan nak abadikan aktiviti org len plak..ngee..

alaahai, aktiviti la sangat..
aktiviti sampingan jer..

Arif bermain belooooon!
siapa melayan dia?
sudah pastinya..satu2nya Pak Ucunya yang ada..hehe..

tempek lagi dan lagi.. ^_^


~first time bermain belon tiup2 gini..kasi dia buat sendiri tak gheti..ada ka pi masuk mulut mende alah yg kita patut tiup tu..salah faham sudaah..huhu..



seronok main belon! lambat beno nak habisnya...tak sempat habis, pak ucu dah give-up..simpan bawak balik KL..sambung main kt umah KL lak..still tersimpan, tak sempat mama melayan dia bermain belon ni lagi..huhu..
~percubaan menyuruhnya meniup~tak gheti =P

15 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bukan main suka lagik dia siap bermuncung2 lagik

Zaidah said...

seronoknyer main belon nie...tapi klu tumpah tu yang menyampah nak bersihkan...

mummy_ayu said...

kids memang suka main tiup2 belon nie...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bagus gak ayeplah..pak ucu dh give up dia x marah..klu Qis..baru2 ni beli kan dia cam ni gak..skali lily dh letih nk tiup..kemain dia ngamuk suruh lily tiup lagi..adeiii..lain kali x nk beli dh..hehehe..

♥Azie♥ said...

SYOKNYER MAIN BELON

ADEEYA said...

bukan kids je saya pun suka main hhihihi :D tapi selalu kena marah dgn tuan rumah haha

eT said...

huhu..sakan main buih sabun tuh...

Layan Makaroni Tak??

haslina said...

sian dia...nanti mama klu da free jgn lupa habiskan buih2 tiup yea...
;))

nieda said...

teringat zaman dolu2 masa kecik..best min buble

✿ etiey ✿ said...

ahhahaha.. samalha eysraf pun masih ebrbaki citer di kampung

Dilla Ady said...

dilla dulu belikan yang patung singa leh tiup sendiri belon tu..tak yah susah2 nk tiupkan..tiup la die sampai bateri kong..huhuhu

tp bebudak excited kan nk tangkap belon..

eh, belon2 tu pecah kena lantai tu jadi licin tau eina...takut dak arif jatuh lak nnti..hati2 ye!

sarah-najwan said...

anak4 akak..kalu blik kg..suka sgt beli buih belon ni..pulak tu byk weh dijual kat klate tu..akak bengang je..tapi skrg xpenah beli..

Mamamya said...

yeah arif dah pandai main bubble..anak2 lia mmg x blh nampak bubble ni kat pasar malam...kompom nak beli tp lia x berapa nak suka sbb afiqah suka tumpah2..habis licin lantai...

tp sesekali layan kan juga lah ragam anak2....:D

ieda said...

kan main suke layie main belon air nie .. oo ayah nyer yg melayan ..:)

salam maulidur rasul dikk :)

hajarus said...

best la arif nlk kg ade kawan... bestnyer dier... :)