About

Wednesday, March 2, 2011

.: biLa abaH kata BLeh baLik jaP this wEekend .. :.

mulalah mama…bersarang macam2 dalam kepala…
Apa yang bersarang?..hehe..
Tentu2 nya lah agenda nak ke sana dan ke sini..
Tapi alahai…kena berpada lah..
Sebabnya..ada pelanggan nak baju before cuti sekolah ni..
Yakni sebelum 12hb kan start..
2 pelanggan je, tapi haruslah memenuhi permintaan kan..
So, herm…hadkan la sket masa tuk jenjalan..
This weekend je ada masa tuk siapkan tempahan tu pun..hu~

Happy tau abah kata nak balik kejap..
Kejap jerlah..sabtu dan ahad..
Then, kursusnya bersambung semula..
Ok la kejap pun..janji arif dpt ketemu abahnya
Dalam masa terdekat ni..

Dan harap2..jangan proses rindunya bermula balik
After abah sambung g kursus nanti..
Parah mama..huuu~

Apapun harap plan abah menjadi la..
Jangan ler menghampakan si mama ni,,
Si arif takpe, dia taktau lagi abahnya nak balik
This weekend..huu..hee~

Ok, adios amigos.. ^_^


p/s nak tau apa request abah bila dia kata bleh balik jap?..heee....suh buat laksa..hahaha...baru minggu lepas buat laksa..buat lagi la nampak gaya..hee.. =P


6 comments:

bintangku said...

wah.... abah arif pun hantu laksa jgk ker? :)

Cik JuE said...

bukan ariq je..mama pun samakan..

Dilla Ady said...

beznye hubby eina pun ade minat yg same..

slalu dilla beli laksa kt pasar malam layan sorang2 jek la..huuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rindu ngan air tgn isteri tu.. ;)

Puaslah Ayep lepas rindu kat abah nnt.. ;)

Izan Ishak said...

ohhh...mestilah abah rindukan laksa mama. ntah2 siap mimpi2 tak~

nieda said...

lama ker husband kursus? alahai kalau nieda x taulah mcmane berjauhan lama2 dgn husband. Takpe Eina kuat,