About

Monday, February 21, 2011

.: aWaRd cuN dr eB..thaNks ^_^ :.

Terharu sebenarnya sebab dapat award special dr eB ni..
dah lama jugak, tapi baru terpublish..
al -maklum..mamanye n3 semuanya back dated..

seminggu punya stok..biasala ..hu~

tak best sebenarnya tak dpt mengomel bersiaran langsung..
tapi apakan daya..terima keadaan seadanya..

sebab tu jugak..sesi BW mama pun terkadang agak terganggu jugak..hu~
apa2 pun saya ingat kam0 dan kam0

ooh berbalik pada award..
nak ucap thanks bebanyak to eB yang kreatif..
create kan special buat mama..
bukan mama seorang...tapi tuk kengkawan lain jugak..
mmg cunlah! mama suka..^_^

see.... ^_^

suka...suka...suka... ^_^

13 comments:

Mama Hanim said...

cantekk..tahniah eina n ayep..

bonda dadif aka akish said...

alalalal.....

jeles..

=)

MrS. F!zA said...

terharunya kalo org sudi bg awards kreatif cam gitu kan..ahaks

Hanis Azla said...

mmg cun award ni.. org yg dalam gambar pun lagilah cun..

bintangku said...

Cun award tu... Arif pakai spek mata, tergoda ai!! :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya ada special award lagik

Mamamya said...

wahhh...mmg cun lah...suka tgk.. :D

ADEEYA said...

Hehehe lawaa award tu :D

Ena said...

memg cun lah.. hehe

✿etiey erywan✿ said...

cantik. eb memang kreatif sgtlah..

Aida Alias said...

cantik award tu... special gift!!

Whitey Mommy said...

kak lieyna...
bila nak buat award macam ni juga untuk sha... wink2...:D
tahniah... memang terharu kalau dapat award yang khas untuk kita je...:)

ch@ said...

huuu, lawa ah gambar. tapi kita tak baper gemar gambar takde warna ni, hehe. kita suka berwarna, nampak ceria. tapi award tu cantik.