About

Tuesday, February 8, 2011

.: akTiviti perTaMa aRiF maSa di kaMpung :.

salam semuanya..
today dah kerja..alahai this week tak sempat nak buat n3 autopublish..
so, pepagi ni terkejar sket..

al-kisahnya semalam ada misi..
misi mencari sesuatu..
yaaa akhirnya 1 wishlist sudah tercapai..

apakah ia?
siapa terror teka la..hehe..tapi takde la hadiahnye..ngee..
next2 n3 la citer eh..lalala.. ^_^

oooh tak dapat membebel panjang..
disebabkan misi semalam membawa sampai ke malam..
so, tak dapat sediakan n3 siap2 malam tadi..huhu..

layan je pic aktiviti pertama arif masa di kampung ni..
suka sangat2 dia tau..
tiap2 hari mintak nak ni..

apa dia?

ni haa......... ^_^


mandi kolam..lalala..

terpaksa la blur kan tang *tuuuuut*..hehe..


^_^...kat kampung je boleh lakukan aktiviti ni, kt umah sendiri..huhu..ruang tidak mengizinkan =P

18 comments:

Zue AnnaLeeya said...

airel pon sama... klu balik umah wan mesti nak mandi kolam... kt umah sdiri tuh mcm beselah xde ruang... umah kecik... huhu..

Izan Ishak said...

wahhhh...sonoknya arif mandi kolam. bestttt!!

Mamamya said...

ohohohoho.....cekcinya dak arif...ngeeee ^___^

sonok kan dpt balik kg...mesti byk lg aktiviti menarik s'pjg bercuti kat sana.....

p/s: minggu ni minggu yg busy jg utk lia...t'kejar2 dgn ragam anak2 tp apa pun sempat lagi tu bw n update blog...ngeeeeeeee >__<

LyNn HaMzAh said...

syoknya dia dapat mandi kolam...

LYAfrina said...

awww... ceksinyer dia...
syok berendam

Noreen Syafira said...

riza pun suka....skrg pantang nmpk besen mndi qaireen dia pn nk berendam hahahah

~Siti Hajar~ said...

bestnyer arif mandi kolam, semua kanak2 camtu gak kot, pantang jumpa air...hehe

pssttt...apa wishlist yg dh tertunai tu, cpt la wat n3, sibuk nk tau nih..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bukan main suka lagik dia, kalo kak balqis ni mandi selagi tak kecut2 tangan tak sah k...HB kat sini

Iela Fazielah said...

nak bl gak la kolam comey tu... nape xpakai kan arif spender je... kelakar la...

Fieza79 said...

auwww cekci la sgt...hehee syok ye Arif sekali sekala dpt berendam lama2 dlm tu...kalau Irfan join mau koyak kolam tu...ganass...hehee

Alimaz-Kembara Terasing said...

hullamak... kalau askar2 I ni mau koyak terus kolam tu......

eima said...

besh nye ..klu le ade umah bwh leh bg fahim main air cam tu gak ...
kat kg. pun hal depan dah jd ruang dlm rumah ... tak de tmpt nk main iar cam tu ..kena tgu pi jalan hotel ber swimming pool la huhu

hyazz said...

budak budak kalu dapat men kolam memang cuke no...kan kan...
jom kita tuka link ek..aii dah follow

chugie said...

aktiviti kegemaran fatin gak ni..

mrs.spicy said...

huhu..cekciii..best ayep main air ye

MrS. F!zA said...

nanti nak belikan jgk kolam besar ni utk darwisy.. tgk haitu kt toy r us ada.. tp tula tk muat kt sni..utk rumak kpg je sesuai kan..

tetiba trgt haitu sekali je bg darwisy mandi kolam pstu trus simpan smpi skrg..

norihan said...

alahai...seksinya arif...seronok sungguh ye dapat mandi dalam kolam tu..

nieda said...

nieda pun ada plan nk beli humaira pool..