About

Tuesday, February 22, 2011

.: akTiviti ariF bersaMa toK di rumaH :.

Sekarang ni banyak la stori pasal arif n toknye je..
aktiviti pun di rumah jer..hu~

yelah..tiada la sesi jenjalan ke sana or ke sini..
si driver a.k.a abahnye takde kan..hu~

abah balik nanti siapla..
nak balas dendam..p jln sana dan sini..hee~

ok..antara aktivit tok dan arif di rumah..

potong kain..tuk dijahit..tok nak buat sarung bantal + cadar katil..
tok siap bawak kain dr kampung tau..
risau kot2 boring kan..

bawak kain ni, ada gak benda nak dibuat selain menjaga arif di rumah ni..
^_^

see..pembantu kecil jugak sama sibuk woo...hehe..
alahai..macam terror jer =P

20 comments:

Whitey Mommy said...

alah nomeynya la budak tu...:)
rajin betul dia... hehehe...
siap bersimpuh lagi...:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah rajin sungguh anak teruna ni membantu ye...

MrS. F!zA said...

wahhh..mak akak pon suka menjahit sama cam anaknya jgk..hehehe senang tk yah beli²..wan fiza kt kpg pon suka jhit2 sarung bantal ngan alas meja

rina a.k.a jaijina said...

pandai ye tok arif menjahit..mak rina nak menjahit mate mmg dah tak nmpk dah..

AshAnas said...

nak tolong tok menjahit rupenye...

Iela Fazielah said...

ala hai.. cun nyer cadar tu

UmiDAnisH said...

ngeh3.. nak jadi pereka fashion ke ariff... janji dia sronok ok la tu kan, aktiviti baik la tu

Gieyana said...

sure Ariff suka bila Tok ada kan..,mcm leh dier buat bsama2 Tok dier..

Rajin tul mak ko bw kain dr kg..ni dier x marah ker ko snap pic dier..mak aku x suka bgambar..so gmbar diorg mmg ciput jer kt simpanan aku!huhu

dinor's family said...

syoknya ayip ada kwn d rmh, ijat dok ngan ibu ja. ari mggu ni ayah bwk anak2 ayah g rmh ayip lak, leh x? tp ibu krj pg. ptg blk krj ibu g jemput........

LYAfrina said...

as salam eina.. sihat x?? sori lama xdtg sbb baru2 ni ada poblem sket:-(

rajinnyer dia tlg...
nanti ada bakat menjahit ni...

bintangku said...

Asik tgk mama ngan tok jer yg menjahit, dia pun nak blajar jahit jgk. :)

hyazz said...

laa... mak tok nyer rajin tol la... sama cam anknyer gak yer...ti senang ...sok sok arif leh tolong maktok jahit sekali ek

✿etiey erywan✿ said...

wah bagus... sweet litter helper nih ah..

~Siti Hajar~ said...

rajinnyer tok kedah Ayep yer..

Untung jgk pandai menjahit ni, mcm2 blh buat bila boring kan..hehe

norihan said...

alahai sibuk jugak arif nak tolong tok menjahit ye...nanti besar boleh jadi pereka fesyen

CiK JuE said...

baru boleh buat komen..opis dengki tak boleh sign in blog


rajin ariq tolong tok diakan...

Zur@ZaRi said...

nampak nyer arif n tok da semakin serasi kan.. ariff behave ngn tok yer.. nnt ayah balik ajak g jenjalan tau...

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

ieda said...

aunty tolong jugak boleh !

ermm kalau kena anak2 akak ngacoo jer ekekke

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai..comelnye Ayep..tlg tok potong kain yer..good Boy.. :)

Mama Hanim said...

bagus btul ayep nih.. pandai dia..