About

Friday, January 28, 2011

.: WAJIB bawaK Ni..kalau naK kemaNa2.. :.

ni pasal my boy arif lagi..
lagi dan lagi..hehe..
yaa...blog ni memang dibuat tuk dia kan..
harus la citer pasal dia je.. kan arif kan.. ^_^

kalau nak kemana2..
satu benda WAJIB bawak adalah..

AIR MASAK!

arif ni memang kuat minum air masak..
asal nak kuar je sure nak spare air masak..
waima, kuar ronda2 naik motor bersama si abah pun..
air masak takkan dilupa..!

ok la kan..bagus apa kan..

layankan lagi ke sekian kalinya..
pic arif..

arif dan air masak bagai isi dengan kuku..ekeke..
see..apa di tangan?..air masak..time ni nak kuar g Giant kejap je pun..


happy dapat keluar walau sekejap~ huuu..

*pic taken on last sunday~

oooh lupa.. ~ Happy Weekends~

Clik-clik la Sini..TQ ^_^

14 comments:

chugie said...

baguslah arif kuat minum air.. cayalah! fatin ikut mood bila nak minum air.. die lebih minum susu..

Zaidah said...

bagus tu ayep...baik untuk kesihatan...

Zue AnnaLeeya said...

bagus la ayep suke minum air masak drpd minum air manis kan???

UmiDAnisH said...

wahhh, bestnyer jenjalan.. sama cam danish pun suka sangat air masak.. kalau p memana mesti/wajib air masak ada.. kalau tak, haru dia

LyNn HaMzAh said...

minum air masak memang bagus untuk la...bukan utk budak2 jer...utk kita yang dewasa nie pun patut amalkan juga...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sama cam balqis la, memang suka minum air masak...

Fieza79 said...

bagus Arif suka minum air masak...jgn biasa kan dgn air berais atau yg manis je kan...kalau sedari kecil dibiasa kan mcm ni akan di bawa tabiat ni smpai dewasa...good boy..!

dh klik2 HB...

Suhana Shahril said...

senang kalo camtu,xyah susah2 nak bawa bekal susu.

ummi aka iem said...

sama cam faiq air ngan faiq macam irama n laguu hihi mana2 mesti bawak..

mrs.spicy said...

sihat ayep minum air masak. nanti kulit cantik=)

MamaYatie said...

bagus arif suka air masak..sehattt..ada sstgh budak langsung tak nak air masak..asyik nak minum air ada kaler jer..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

BAGUSLAH KUAT MINUM AIR MASAK..BAGUS UTK KESIHATAN.. :)

anamizu said...

alolo comeynye arif ^^
bagusnye die suke mnum air masak..
dah besar nti jd hero terbaik mama arif tau..hihi
salam syg dari cik ana ^^

recent post : |baju bundle haram ke???|

ch@ said...

oni suka minum air masak guna botol yg ada straw, takpun yg muncung tu. kalau masuk dlm botol mcm ni, mmg harapanla dia nak minum.