About

Friday, January 7, 2011

.: TQ Mr Nuff..! :.

Jarang-jarang sekali mama buat n3 pasal Mr Nuff kan..
Seingat mama ada la sekali dua kot, sekali tu time terima cek pertama!
Hehe..

Bukan apa, dah point mama berblog ni just to abadikan catatan diari harian kan..
So terasa malas nak stori luar dari point utama tu..
But sesekali apa salahnya kan..

Lagipun kehadiran Iklan-iklan Mr Nuff ni sedikit sebanyak menceriakan hidup mama jugak!
See, for a second time (baru 2nd yee..) mama dapat cashout lagi..
Semalam dah klik..kali ni, berganda sket dari 1st cashout dulu..weeiii..Alhamdulillah.. ^_^

Itu yang terasa nak buat n3 for Mr Nuff ni..
TQ mr Nuffnang!
TQ for for my lovely frenz yang sudi berkunjung ke sini..
Buat n3 dan ada iklan without kehadiran kam0 dan kam0 takkan bertambah jugak amount dalam akaun tu..
Kan3x..so, thanks ye kawan2.. ^_^

Kalau sebelum ni, sblm cashout pertama dulu..
Sangatttttt la susah nak berganjak tau akaun Nuff mama..
Tapi Alhamdulillah..after that, setiap minggu cek akaun, anjakan amount tu sedikit buat mama teruja..
Then. Semalam nekad je click cashout lagi..hehe..

Tapiiiiii…idok ler buleh lawan anje tu..
Hehe..blog anje macam2 ada..
Blog mama, cacatan harian mama jer..^_^

Ok2..dah cukup membebel..
Sekali lagi..thanks MR Nuff dan thanks kawan2 ku sekalian..hehe..

Tempek2 sket..

Pada 30/12/10 : BE ada 7

Pada 4/1/11 : BE tinggal 4


Pada 6/1/11 : BE tinggal 3 – dah tekan cashout dah..huhu..balance pun dah jd zero..huhu..


p/s Ni bukan n3 menunjuk2 ye..just abadikan pencapaian selama bersama MR NUFF.. ^_^.. jangan ada yang salah tafsir pulak..

22 comments:

Ena said...

wahhhhhhhhh..

banyaknya.. masyukkk!! :D

Mama Hanim said...

Wah best tu eina..Tahniah2.. dh cash out 2nd tu..

seronok kan dpt duit free cmtu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kite pon tinggal 2 BE..yg lagi 5 dah jd ME..
alhamdulillah..dah adela tu menunggu ari je nak cash out

sy dulu pon tak amek kisah langsung pasal nuff
tapi encik suamila duk suh amek tahu..eehehhehe

Izan Ishak said...

tahniah eina...dah cashout! tunggu cek dtg ye~

chugie said...

bestnye dengar.. dh leh cash out!

bayk BE eina tu tau! kite dh kosong dh

ejaMaria said...

huhuhu... kite tak layak cash out lagi... :(

wan sujaihah said...

dah macam menabung plak kan kak..

saya belum cash out lagi..nanti dah banyak...br buat...tapi...5 thn lagi kot..lambat sgt gerak :)

BIONIC WOMEN said...

huhu...sedih plak bila org citer pasal nuff ni.. xder BE pun stkat ni tau...sadis

rATu kEBaYA said...

tahniah.. selain untuk abadikan kenangan dapat jugak pulangan..

UmiDAnisH said...

wahhh.. bestnyer.. kita lom pernah cash kan lagi masih nak tunggu2 lg..hehe

Dayu said...

BE tinggal 1 je
sedih
bila nak dpt BE baru ni??
huhuhuhu
nak tggu bln 4 baru nak cash out
kumpul dulu byk2

*jadiklah, biar skit dr tak merasa langsung kan

Alimaz-Kembara Terasing said...

alhamdulillah

Elly & Emmy said...

seronok kan mama.. sambil tulis citer anak2.. ada juga duit yang mashyuk..

Fieza79 said...

wahhh tahniah...aritu baru cash out kan..cpt ye...
fieza punya lambat benar nk berganjak...slow sgt2...tk best rasa huhu

Iela Fazielah said...

nuffnang ila samapi skrg zero lg... sbb xtau nak guna... iklan pun xreti nak masukkan... tp tahniahye...rezeki tu...best!

|| NaFiRaa || said...

wahh.. masyukkk~

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah awat tak cash put hujung bulan kak ina, cepat sikit dapat cek tu

PuanBee said...

wah sakan banyak tuh!

ieda said...

tahniah2 dikk
banyak nyer .. leh belanja mcm nie :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, leh ar belanja... hehe

sal ni baru je nak berjinak2... lambat lagi la kot dapat merasa... tambah lak bukan blogger tegar cam kak Eina... sal ni kalau rajin berupdate la blog... kalau "M" tu sunyi sepi la... hehe

mek da ©™ said...

mesti byk kan kak..

mama rifQy said...

wah cashout!! best best!!!