About

Sunday, January 9, 2011

.: tak BoLeh LaMa..huhu.. :.

bersiaran di hari cuti..
di kala lewat malam hari...

tapii....idok ler ber BW lagi..huhu..
tadi jengah blog contest jap, mula tu aura nak join contest or GA datang jap..
sempat join 1 contest, then, terasa malas balik..huhu..

alaaaahai, aura tu takde la tahun 2011 ni..
m*las jer..

mungkin jugak sebab si mata ini..
masih terasa pedih, senak dan berair..
hukhuk..bila nak baik ni//
rasa seksa la..first time rasa ni tau..

tak bleh lelama sgt kt depan lappy ni..
mata mula terasa penat..
tapi nak jugak mengadap..
nak jenjln tak boleh..
jenjln alam maya pun tak boleh..

Tahun 2o11..
*makin kurang BW..tapi blog still akan berupdate..just to abadikan citer2 my arif..selingan citer mama sket..
*makin kurang perasaan untuk join GA or contest..nape ntah..!
*ber azam takkan sentuh/ bercerita soal kerja di blog ini..(sedaya upaya menahan diri..kenapa?..saja.. bosan!)
*ber azam akan..............next n3 la citer, soal masa depan..hehe..
*oooh mama perasan, ramai teman2 baru memfollow mama, maapkan mama if tak jengah balas lagi..huhu..tak berkesempatan..kalau berkesempatan camni pun, diri pulak tidak berkemampuan..apapun thanks sudi singgah n memfollow me..^_^..ada kesempatan lagi nnti mama jengah k..

itu jer terlintas di fikiran waktu ni tuk membebel...

daa...good nite to all! eeeh..sume dah tido la..ngee.. =P

8 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

sekurang2 yerk mama rajin update.. walaupun moodf MALAS tue melanda.. huhuh kiter pun baru jerk bergiat active balik nak BW dan update.. nak jadi blogger tegar huhuhuh

maszmadi said...

semoga eina semakin sihat.... n mood blogging semakin baik.. k

Gieyana said...

take ur time yer..ku mmg never2 reveal psl keja kt blog...P&C bagiku..aperpon take care yer..:D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mata masih sakit yer..Moga cepat sembuh..

Takpe Eina..take ur time..
Take Care..

sarah-najwan said...

mata masih sakit yer?..sabar..mkn masa sakit mata ni..hehe

akak pom sama
mood join kontes montes da kelaut..
awal2 aktif dulu rajin gak join..hehe
xpenah menang kot jd gtu..hahhaa
ala..akak join kontes dulu pom xsampai 10..hahaaa..

tapi ada org tu rajin join..baguskan..sokong kwn2 yg buat kontes..menang atau tak..lain citer..

hepi2 blogging deh utk thun 2011..

LYaFRINA said...

biasala tu.. auro & mood nk bblog ada psg surutnya.. buatnya tba2 eina akn dtg balik mood tu..mana tau yer..
tp sma la cam lya.. just nk kongsi pic y sedia ada.. utk knangan juga..

mcm ga n contest pon lya stakat join mana y smpat n ada mood j.. xdela mcm dulu tkejar-kejar dateline tu.. rileks itu lbh best kan??

Izan Ishak said...

takpelah eina....jgn paksa diri ye.

moga cepat sembuh ye eina~

BIONIC WOMEN said...

semoga cepat sembuh akak..

Eily pun xder mood nak menjoinkan diri dalam kontest montest..mungkin sebab payah sangat nak menang..hahaha