About

Thursday, January 20, 2011

.: seMentaRa meNanti :.

*selamat bercuti semua..kpd yg bercuti la yee..like me! ^_^

terlebih dahulu..mama nak kasitau, maap ye tak jejak balas lagi..
huhu..ari cuti camni, byk lak kije nak settlekan..
then, teruja nak siapkan langsir baru for bilik dak arif tu..ngee..

so, mgkn ptg sket la bleh jejak bls ke rumah kwn2 mama yg terchenta ni..hehe..

layan je n3 autopublish mama ni..
draff last week lg ha..apa daa.. =P
********************************
oooh, tak dpt membebel panjang ni..
just to abadikan lagi, ke sekian kalinya pic my boy
arif..

dihari demam panasnya (hari tu la, bkn skrg)...siang pergi klinik..
balik tu, nampak sihat sket..so, terjah pi makan2 sambil soping sket kt Hypermarket Mydin yang sesak dgn orang tu..(time ni...minggu last cuti sekolah! )

arif yang nampak sihat sket, sedang menanti hidangan..
termenung sambil smile2 plak.. hehe..

mana makanan ni..?
kulum jari dululah ..huhu..

~ moga berterusan sihat ye nak...~ ^_^


6 comments:

Hamizah said...

arif yg comel..cepat2 la sihat ye..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

encemnyer arif haidar.. =)

NzA said...

demam lagi ek????? agaknya nk tumbuh gigi baru kot.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semoga sama2 sihat k, sonot tengok budak berdua ni main kat rumah ibu...sayang each other...wah dah register heartbeat ek...kita dah klik untuk duit tabung haidar tau

MamaYatie said...

comeynya org yg menunggu tur..esp pic ke 2

ADEEYA said...

hehe comel jee ;)