About

Thursday, January 27, 2011

.: PenGhargaaN buaT peNganjuR GA ~IbuSyiraNina & Jieda:.

lama tak citer pasal contest or GA ye..
tak de sangat nasib menyebelahi sekarang ni..
sebabnye dah kurang rajin menjoinkan diri..

kalau nampak stepnye simple dan kebetulan ada masa terluang
join la jugak...
tapi kalau nampak banyak sket syarat2nye..
tertangguh2 nak buat n3..

sudahnya, GA n contest tu berlalu gitu jer..huhu..

apapun..harap2 mood ni kembali ok lah nanti..
baru tambah ceria hidup kan..hehe..

oooh berbalik pada tajuk..
nak ucapkan terima kasih buat penganjur GA
iaitu IbuSyiraNina..

walaupun bukan menang tempat 1 ,2 atau 3..
tempat saguhati pun jadilah..hehe..

then, hadiahnya dikreditkan terus ke akaun bank..
Alhamdulillah rezki, bleh tambah tabungan dak arif..
sikit2 lama2 membukit tuu...^_^

Terima Kasih IbuSyiraNina..nanti anjurkan lagi..lalala..
N3 berkenaan keputusan GA ada di SINI..

& ucapan Terima kasih jugak buat Jieda selaku penganjur GA "saya nak gelang comel itu"..

walaupun tak dapat memiliki gelang sbb tak bertuah dalam cabutan utama..
tapi tetap bertuah tuk memiliki hadiah saguhati berupa 'Keychain dr BulBul Craft'

thanks Jieda! ^_^..senarai nama pemenang lain, ada disenaraikan di SINI..


Clik- clik la sini ~ TQ

5 comments:

LYAfrina said...

tahniah eina

Zaidah said...

murah rezeki...tahniah eina

Jieda said...

thamks buat entri ni.hadiah tu mungkin akan diposkan minggu depan.sori sebab lambat ye.

Mamamya said...

alhamdulillah n tahniah iena...

lia pun dah lama x join GA/contest nie....mood x mari lagi la....uhuhuhu

LyNn'Azlina said...

tahniah...sy pun jarang bertuah..hihi
kalo tetiba naik nama tu alangkah bahagianya rasa...