About

Saturday, January 1, 2011

.: peNatnye g sHopiNg maLL sekaranG..huhu.. :.

memang la terasa kesukaran n kepayahan n kesulitan n perkataan yang sewaktu dengannya!

huhu..sejak dapat kaki ni..
memang la, bila g shoping dia suka, jalan sorang..
kadang takmo dipegang!

then, apa lagi, sesuka hati,sesedap rasa jerlah dia nak menerjah ke mana2..

hoho...

paling digemari, dan akan pandai dia menjejaki adalah port ni..
see,,,,




hoho...memang ingat jer dia jalan nak ke tempat ni..
asal mama masuk area food2 basah ni, sure dia sendiri melencong cari menda alah ni..
aduhai anak....
then, tak nyempat2 nak minum lak tu..

biasanya akan bukak dulu ler sebelum bayoo..huhu..
dah biasa cam tu..

alahai, anak...penat2 malayan kerenah kam0 pun, mama tetap suka...! ^_^
kam0 menghiburkan mama!

14 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

sape jek lagi nak hiburkan kite kalu bukan anak sendri ye dak?hehehe... suda bijak ye ini budak!:) pandai berdikari, pasni bleh shopping sendrik, hehe..nampak arif cam dah kurus sket ye..almaklum, dh dpt kaki, makin aktif la, hehe

Izan Ishak said...

kletah anak lah pengubat duka mama kan eina. suka dia seronoklah kita. takplah...jap lagi ayep dah besar, sure dia faham kalau mama say no ke apa kan? skrg ni je aktif ke sana ke mari...

Gieyana said...

hihi...sure x larat nk kejar diorang kan! Nureen ku lak asyik nk lepak kt tpt menan utk cuci mata jer..saboo jer psl x larat nk menunggu..

MrS. F!zA said...

budak2 mmg cmtu k.iena..tu salah 1 benda kegemaran diorang la tu kan..kalo yg jnis suka brg mainan dia akn nmpk je kdai yg jual tu..hehe

ala arif nk air je mama,,hihihi

nza said...

dh besar mkn pjg la langkah n akalnya eina...
Selamat thn baru....

♥mamaQASrina♥ said...

huiii..samala ngan cikQ...tamau dok lam troli sepasal, nak jalan sniri, pastu x nak pegang tangan, nak bual mall tuh cm keturunan dia punya...hadeiii.. kita nih takut ilang ajer...huwwaaa...

pandai ye arif..carik vitagen dulu..kekekeke

Ena said...

heheh..

sama je la ngan anak2 ena.. bezanya skrg tak de dah kasi dorang jalan sendiri.. tak boleh tidak kena gak buh lam troli.. kalo tak mmg soping ke mana.. anak ke mana.. dok main cak cak je la ngan dier.. huhu..

anak2 ena dah tak blh minum minumam mcm tu skrg.. yg dalam kotak memg tok leh.. sesekli tu kasi jugak la sbb kesian..

Nurshahfamily said...

bijak sungguh dia shoping yer heheheh.... ok la tu ade tpt kegemarn... kalu irfan gimana2 pun mesti amik bola dulu baru la bo jln tpt lain ...

nieda said...

anak tu kan penghibur hati.

mrs.spicy said...

rindu nya kat arif! lama xbukak blog.huhu

e.l.i.z.@ said...

hahahha amik semua ariff letak dlm troli :P

Zefa NorAsmara said...

Haha.. bijak2.. besok dia dah besar, ini adalah kenangan terindah buat kita sebagai seorang ibu tau.. :-)

Zaidah said...

dah pandai dah ayep menyoping....belilah bebanyak yer ayep...

~aSHa~ said...

nampak mcm big boy je si arif ni..