About

Sunday, January 9, 2011

.: ntAh caMna eSok ni..huhu.. :.

adooooi..mata sebelah lagi pulak berjangkit niii..
hukhuk...berair jgn cakap la..merah dan sembab!

huhu..penangan sakit m*ta ni bleh tahan ye..
hope takkan berulang lagi..
serik!

malam ni nak tengok AJL..
esok kerja ke tak ni yee..
nak g klinik bila pulak ni ye...
ari tu doktor just bagi MC tuk friday je..

dia suruh pi lagi if tak ok on monday..

kalau ikut pada keadaan pagi tadi, elok2 je bangun tu.
sure m*ta lagi teruk..berta*k dan melekat jer..
esok..taktau camna keadaan..

harap oklah..
if not..MC lagi..
huhu..permulaan tahun baru yang sungguh tidak besst..
rekod EL, rekod MC..hukhuk..
apa nak dikata..

year 2009 dl, rekod tak best ujung tahun..
bulan 12, sbb kena chikenPox..arif kena di ikuti mama..huhu..
cuti CP lagi hebat, 2 minggu baru baik betul..huhu..

ooooh ada baca kat blog Jieda tadi..
pasal penutupan FB on March nanti..
betul ke eh?
pada mama takde memberi impact apa2..
sbb tak layan pun..

pada orang yang addicted tu sian la jugak kan..
herm...tapi tutupnya FB sure ada benda baru lagi muncul..
kan3x..

k lah..bebel sket, nak BW tak mampu sgt hari ni..
mata berair jer..tapi still BW mana yg sempat..

selamat kembali bertugas tuk mereka2 yang bekerja!

5 comments:

Izan Ishak said...

izan kan kalau bab sakit m*ta ni mmg seksa. lagi2 sbb senang berjangkit kan. nak buat camna, MC jelah eina. rest puas2 kat umah ye~

moga cepat sembuh tau!

Arizakiah said...

Kalau sakit mata tak boleh dok mengadap benda alah ni sangat..kalau eina tak rehatkan mata tu...lambat sembuh.

MY HEART said...

Get well soon mamalieyna ^_^

rajin taruk ubat kat mana.

e.l.i.z.@ said...

alahai ciannya akak huhuhuuh
take a very gud care!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Memang jenuh kena sakit mata ni.. Setengah org sampai seminggu baru baik...

sama la... kalo FB tu tutup tak bagi kesan pun... hehe