About

Tuesday, January 25, 2011

.: naK joiN hariMau muDa gaK..ngee.. :.

HariMau Muda?
sapa taktau gerangan gelaran itu, sila la search sendiri eh..hehe..
confirm semua tau kan..apa la mama ni..

nak nak baru menang Piala AFF Suzuki 2010 baru2 ni kan..^_^

dan gara-gara tu..ramainya penjual2 jersey Malaysia ni..
dan gara-gara tu lah...si abah berkenan sangat nak belikan tuk si bujang dia yang sorang ni.. Arif!

so, terbeli la jugak..

layan je si bujang ni ber jersey ala2 Harimau Muda..
nak jadi pelapis ke?.. ^_^

ball kaler kuning! ngeee...
dalam rumah je ke arif ?.. =P

dalam rumah jela..rumah atas kayangan, mmg gini ler..huhu..

steady..bila tau mama snap pic dia..hehe..

sempat lagi tu, nak layan TV..hoho..
"see tangan dia, mencari ball la tu, tgn sure camtu..then, pandang kita dan berkata..'naa'..means..'mana?' "

15 comments:

dinor's family said...

Nak..nak nak join tggu ayah bli baju lu...baju bola pila dunia ada la...tggu ijat ye......

eima said...

comey je...

♥mamaQASrina♥ said...

comey!!!! qasrina pon ada gak tapi wana hitam kuning!! kikiki

rATu kEBaYA said...

memang nampak bakatnya tu

Zaidah said...

bola dah masuk gollah ayep....cuba carik kat dalam jaring gol....

norihan said...

alahai ciannya arif nilah..nak main bola terpaksa dalam rumah ye...takpelah main dalam rumah lebih selamat...

Fieza79 said...

ensem pulak Arif pakai jersi...ada bakat...

ni mesti Arif lps mandi ni... rambut bersikat rapi je..hikk

LYAfrina said...

wahh.. bakal pemain bola sepak negara ni!

Jieda said...

mudah-mudahan..manalah tau satu hari nanti boleh jadi pemain bola sepak negara.

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, boleh jadi pelapis nih... buat team ngan abg faris ye... hehe

hubby sal pun suka dok beli jersi bola gak kat faris...hehe

mummy_ayu said...

wah..dia pun nak join harimau malaysia..mana tau one day nanti kan..

~Siti Hajar~ said...

wah blh jd pelapis ni, gaya dah ada tu..hehe

bdk2 laki mmg sukakan bola, klu diasak bakatnya blh jd pemain pro nih..

Iela Fazielah said...

tomeynyer arif! suka main bola ye

ADEEYA said...

haha if my lil cousin dia akan cakapp mcm ni "na ball' hihihi comelll, suka la budak <3

chugie said...

comel arif ngn baju harimau muda tu.. suke main bola sepak ye?