About

Monday, January 10, 2011

.: maKan freE..maMa caNnot..huhu..:.

ooooh hari minggu yang membosankan!
eeeh bukan la today, today dah weekdays..hehe..

ni citer last weekend..
on saturday..
haih la..terasa kebosanan gara2 si mata..
dah la kat perumahan ada kenduri kawen..
tak dapat joinkan diri..

area sini penempatan baru lagi..
tapi masuk ni, dah 2 kali diorang wat majlis kenduri kawen kt sini..
blah lelaki rasanya sbb takde pelamin bagai..

simple jer..orang pun tak ramai sangat..
ok la kan..buat syarat je meraikan kehadiran orang baru dalam keluarga!

sabtu tu mama memang tak masak apa2
sebab nye...mmg takde apa2 nak di masak..
sebelum ni, cadang nak g beli barang dapur hari sabtu..
sekali, dapat penyakit ni..tak dapek ler..

seb baik la, on sabtu tu, ada kenduri..
si abah n si arif je la turun makan free tu..ngee..
mama tak dapat join..cian mama..kalau bukan 'dari karena mata' ini..
sure dah sesedap rasa dapat makan2 nasi minyak free kat bawah..huhu..

apa nak di kata, bukan rezki ku hari tu..ngee..

layan pic di hari kejadian..
(ada pic gak tu..ngee.. =P)

snap dr tingkt 14..hehe...hermm..see tak ramai orang kan..kaler tema oren + putih..
kanak2 bermain @ playground kecik ni pun tak ramai (bersebelahan khemah)..huhu..
my 2 heroes siap untuk menjamu selera free..mama kena tinggal! huhu..

15 comments:

Anonymous said...

ada buat mkn2 kat kaw perumahan.. time ni blhla beramah mesra kan..

--> LYA dsini..
x sign in

Izan Ishak said...

alahai...siannya mama tak leh join..
arini camna...dah ok ke?

norihan said...

kesian iena tak dat gi..semoga cepat sembuh ye...

Zue AnnaLeeya said...

klu dah kena dari krn mata tuh mmg seksa la.... nak tgk lelama pon xleh sbb pedih sgt kan???

Sue said...

sakit mata ke..? alahai, siannye. cuba la petua guna susu ibu, carik la kot2 ade opis mate ke jiran2 ke yg menyusu anaknya, mintak 2 titis je buat sapu kat mata. insyaallah cepat sembuh

chugie said...

sy pun dpt jemputan makan free sabtu tu.. sampai pun dh lewat.. makanan pun sedap! adui.. kenapalah sy suka makan lauk kenduri skang ni??

[-suziey-] said...

aloooo cmelnya arief..excited nk g kenduri ke nk main kt playground..ekekk:D

sian ieyna kena tinggal.huhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam mek na.BW lunch hour..

waa..cian dier..tgk dari atas je..eehehe

bintangku said...

kalo asben ai.... jgn harap nak pegi kalo ai tak pegi skalik.

Iela Fazielah said...

5 thn ila dok kat apartment ila.. 1 kenduri pun xpernah wujud.. tp sian mamalieyna... kalau ila.. tetap turun nak mkn free.. pakai spek hitam la jwbnyer..

Fieza79 said...

kesian pulak eina tk dpt join...kena tinggal plak...rugi kan..hehee

rasa nya kalau nk join jgk layan je spek hitam..hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian nyer Eina..X baik lg yer..X dptlah join skali..Ayep yg Xcited yer... :)

Ain said...

kesiannya mama ayep kena tinggal...

kalau tak mesti lagi seronok kan...

MamaRifqy said...

da rugi da kak eina nih!!heheheheee

nieda said...

kalau nieda kan, belasah jer pergi. Yang penting pakai spek hitam..hehe.. sayup2 je nmpk khemah tu. tingkat 14 tinggi tu, kalau lif rosak jenuh gak nk menapak.