About

Thursday, January 20, 2011

.: KoLeksi coMeL my waTermaRk :.

salam hari khamis..!
lalala...today cuti kan..tapi rasanya kedah, kelantan terengganu tak cuti kot..
^_^..

tapi cuti2 pun just dok umah jerlah..
cuti umum perayaan gini, en abah lagi la bz..balik umah kejap2 je..
bertugas tuk Negara! gini leer..

oooh nak abadikan sini
koleksi watermark comel mama..
tapi yg comel2 ni, bkn mama yg create tapi hasil kerja WM a.k.a WhiteyMommy a.k.a Sha.. hehe..

tak banyak pun, 3 jer..tapi sangatlah mama suka!

pertama yang ni,

dapat free sempena kemenangan mama dalam contest anjuran beliau! ^_^ mama sendiri pilih nak design camni..

kedua ini,ni datang dengan complete set template... nice.. sesuai dengan template sebelum ni...

dan terakhir & terkini.......................
comel sgt!

sangat2 sesuai tuk template sekarang bertema ladybird, ni dapat free jugak..thanks sha..comel n suka sangat2.. ^_^

dan testing letak kt piccas, jadi camni..

~model pemalu~ ngee...

14 comments:

Ena said...

salam.. eina..

bestnyer ada watermark banyak2.. ena jugak la yg masih kolot.. hoho

Whitey Mommy said...

wah... ada entry khas untuk sha ke? hehehe si arif yang nomey...

macih akk sudi jadi customer sha...:)

Fariz Finie Family™ said...

comel watermark ladybird tu..:)

Alimaz-Kembara Terasing said...

cantik//...

LYAfrina said...

y last tu.. sgt2 comel la...
lya pon dulu order dgn WM... y lavender tu.. pahtu.. blh lya terdelete. sbb tu guna manual j skarang.. geramnyer

pn-iena said...

comel2 belako..termsuklah si modelnya...alaaa malu2 lak dia ya hehehe..

Fieza79 said...

kita keje lorr...huhu..

fieza pon setakat nie ada 3 watermark whiteymommy...

comel WM ladybird tuu..sesuaiii sgt...!

ADEEYA said...

waaa banyak nyaaa watermark :D lawa lawa lak tuhh haihaihai :D arifffff :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik watermark yg ladybird tu..

alolo..awatnye Ayep malu2 tu?? :D

BIONIC WOMEN said...

comel sesangat watermarknya..huhu
nak wat koleksi jugakler

wawa said...

comel watermark ladybird tu..HEHE,,,nak kena belajar nih ngan akk.apapun salam perkenalan dari saya wawa( bonda-kami.blogspot.com)

|| NaFiRaa || said...

canteknye~ saya x de watermark pon~ huhuhu

ch@ said...

bestkan jadi customer WM, hihiii. ladybug tu mmg cantik, nmpk cam tgh ngengada main sondol2. ni yg rasa nk buat gak ni, hiii.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

lady bird tu kita suka sesuai dgn bog kak ina tapi kita ni dah malas nak tepek watermark...hu..hu...