Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Monday, January 24, 2011

.: juBah untuK kaNak-kaNak :.

salam isnin..
no monday monday blues ye..

mama? on leave ni..
ada urusan..wish me luck k! ^_^

apa pun blog ni still kena update..lalala..
(kadang terasa bersalah pun ado, huhu..kwn2 dtg, si mama tak jejak bls on de dot..huhu..)

takpe, ada masa mama sampai la umah kengkawan ye..
lately ni, bz dgn mcm2 urusan..(yee samalah dgn kengkwn lain pun, bz jgk kan...^_^)

ooh berbalik pada tajuk..
meh layan fesyen jubah terkini tuk si kecil anda..
layan..modelnya mcm biasa lah..little boy, arif! ^_^

alahai model malu la plak..sebabnya jubah dia comel sangat! hahaha...
sibuk sangat nak pakai kan..so...mama pakaikan la..hahaha..sesuai je jubah ni kan..ekeke..

peace..gaya seploh jari...(pinjam t-shirt abah, kekunun jubah la ni.. =P)

~dah rimas..hahaha...

16 comments:

Lady Lavender said...

comei..comei..esok2 pakai baju mama pulak okeh!

MrS. F!zA said...

watermark akak tempek kt baju abah arif tu dh nmpk mcm design sebenar kt baju tu.. hehehehe

Zue AnnaLeeya said...

ayep sama pesen dgn airel.. suke sgt pakai baju besar gedabak gitu... hehehe...

eina cuti sbb intebiu keje ker???? mandai jer akak kan??? tp klu betul, gud luck k... moga rzki itu ader utk eina....

Fariz Finie Family™ said...

wah besarnya baju..:)

[-suziey-] said...

haahaha..lawak la arief..ingtkan jubah btl..ekkekek:p

~~*Lady Salwa*~~ said...

seswai lak tgk 'jubah' tu ngan arif... hehe

gaya peace tu lebih kurang cam faris suka buat jugak... hehe

Ena said...

alolor.. sweetnyer...

~Siti Hajar~ said...

hikhikhik...

cantiknyer jubah ayep, oren gitu...ekekekekek..

Gd Luck eina!!!

dinor's family said...

oooo ayip dah pandai bgaya dah...xlama lg mgheret kasut mama lak tu....

.::Lynn::. said...

good luck!

cik puan akish said...

ahaks...momma yg kreatif..

ensemmmm boy!!!

Fieza79 said...

hai pesen apa ni Arif..rembat pakai baju eina ke..hehe mcm2 la dak Arif ni...

oo cuti ye..huhuu rasa mls nak kije arr...semangat ke laen dah..hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe...comel Arif ngan jubahnye tu.. :)

Mamamya said...

btl la iena...mmg ramai kawan2 yg busy skrg t'masuk lah lia ni...

aduhai skrg mmg tgh m'adjust masa dgn b'tambahnya ahli keluarga n kakak2nya dah sekolah tue....mmg agak kelam kabut sikit....

klu blh nak bw kat semua blog kawan2 tp masa tu kdg2 x m'izinkan....:(

Mama Hanim said...

wah ayep..model baru yg hot nih..hehe..

chugie said...

jubah tido ye..

Related Posts with Thumbnails