About

Monday, January 17, 2011

.: inGatkaN miCkey, ruPaNya....huhu.. :.

aloor...ingatkan gambo mickey mouse..
rupa2 nya bila tengok dekat sket..Minnie Mouse lah!..huhu..

tapiiiiiii...ok je kan..
bukan perasan sgt pun kan..
see...



kasut ni terbeli masa g pasar petang (pasar mlm diwaktu petang..ngee..)
then, ternampak longgokan kasut gini, 2,3 jenis..comel2 betul..

so, singgah sebentar..
si arif terus pi duduk kt bangku comel situ then mintak nak try kasut ni..
masa menerai tu, tak perasan pun ada reben kt kartun tu..
sebab yg kaler ijau menutupi reben Minnie tu..
so, ingat mickey mouse kesukaan dak arif la..

sekali bila dah nak balik tu..
dh sampai ke kereta, baru tau..
minnie laa..huhu..
tapi tak perasan sangat kan.. huhu..nak sedapkan hati .ngee..

ni pic sebelum balik
pose nun di atas kereta sana..
hoho..
percubaan membuat peace tak menjadi2 lagi..hoho/

k, takmo peace la..smile je..smile... ^_^

~ stop here.. ^_^

22 comments:

Zaidah said...

tak apelah eina...janji comel n bleh dipakai....sweet...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takde org perasan pon kalu mek na dok kabor..hehehe

farah fauzi said...

kiutnyer haidar..

BIONIC WOMEN said...

alahai tomeinya..Dhiya xleh pakai kasut getah camni kak..kaki dia melepoh..
comellah arif nih

cik puan akish said...

minie pon minie la...menten ensem..=)

Whitey Mommy said...

arif ni hensem betul... kalau dapat anak perempuan kena booking ni...hahahaha...

kekadang tengok.. macam Khalis pun ada juga...:p walaupun tak sama... hehehe...

akk tang kasut tu... tak perasan sangat... cuma reben je la.. tu pun kalau orang tatap... tapi sebab dia warna oren kan... jadi orang tak perasan... :)

comel...

Ena said...

hehe..


cute nyer... :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comei2..sesuai ngan Arif.. :)

Zue AnnaLeeya said...

klu eina tak ckp, akak tak prasan pon...

tp kiut jer kasut tuh...

bintangku said...

tak perasan sgt reben tu.... kalo reben tu b'warna, kompom perasan.

'NuReeN' said...

comel la sesuai ngan arif.. x per x perasan pon reben minnie tue..
elly pon baru je beli 1 clr pink tp x der plak gambo2 katun juz kosong jerr itue pon ada 1 psg tue je kat kedai kiki lala tgh sale murah jerr..nanti belikan yg kecik2 pasang kat kasut dia.. sure suka..

'NuReeN' said...

heheh lupa lak nk komen pasal peace td.. hehehe
nanti bila arif dah pandai buat peace jd cam elly bila nak ambik gambo jerr nak buat peace.. mmg lmbt cikit eina bdk2 nak pandai buat peace ni..;)

Noreen said...

comelnyer de mickey...
alaaa kak bukannyer perasaan kn de reben tue...

Mama Hanim said...

Oohh cmtu kena bg kat hanim lah..hehe..

xpe2 ayep, tetap encem..

|| NaFiRaa || said...

tak perasan sgt rasanye.. hehehe.. tak pe lah..janji comel sgt kasut tuh~

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe tak nampak sangat minnie mousenya tu....sweet je kasut tu tapi balqis tak leh pakai kasut tu nanti kakinya jadi melecet plak

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, tak pa... tak perasan sangat tu...

sal masa pi pasar malam ritu nampak dah kasut ben10, tapi memandangkan faris dah ada 2 pasang kasut tak jadi beli la... hehe. (kedekut tul ummi faris nih... hehe)

~Siti Hajar~ said...

peace Ayep!!!

xperasan la kasut tu kartun minney, comel je...

amboi tingginyer ayep duduk, xtakut jatuh ke syg...

*pssttt...kasut camtu jgn tgl dlm keta nti jd cam kasut Danies, mengecut!..ekekekek..

mrs.spicy said...

huhuhu..anggap jela mickey saje2 pakai riben.heheh=p

MamaRifqy said...

takpe..minnie pon minnie laaaaa!!yang ptg ariff tetap comey!!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

hihi..xpa sbb still comel di kaki ariff

ch@ said...

warna kesukaan oni, oni lak ada warna biru gambar ben10, tak sampai seminit sepasang ben10 sudaah pun tercabut dari kasut, haih.