About

Friday, January 28, 2011

.: Esok dan Lusa CUTI..yeaa..! Tapi.... :.

Tapi..alahaii..

Lagi dan lagi..ABAH WORK!
Biasalah musim perayaan gini..
Kita cuti, si abah lagi bz..huhu..

Apapun redha’..

Lagipun ada kerja tuk mama sedia menanti..
MENJAHIT !

Isnin dah nak kena hantar baju tu kt si empunya..
Selasa mama dah start cuti (AL)..selama…SEMINGGU!
lalala..mau balik kg, kedah nun…~ ^_^

Jahitnya belum lagi..
Plan nak menjahit, last week sabtu/ahad
Tapi tidak menjadi la..sebab..

Sibuk dok study…tak tenang jiwa nak menjahit pun..
(tapi jengok blog bleh plak..ekeke..)
Seb baik la study jugak tau, takla blur..
Bila disoal itu ini ‘hari tu’..

Apapun..herm..
Rasanya keputusan dah dibuat untuk ‘memilih 2’..
(faham ke?...ini merujuk kpd n3 mama sebelum2 ni..hehe..)

So, esok dan lusa..
Tiada agenda jalan2 ok..
Agenda menjahit semata2 sampai siap baju tu! ^_^

Selamat Berhari Minggu!

p/s tak sabar nak tunggu Isnin plak, last kerja, then, selasa balik kampong..lalala… ^_^


~ Click - Clik la Sini..tQ ^_^ ~

13 comments:

UmiDAnisH said...

selamat bercuti mamalieyna.. =)

[-suziey-] said...

waaa nk balik kampung..hehe bw balik kg la jahitan..hiks..gigih ina menjahit yek:p

mrs.spicy said...

selamat berweekend. zpe. naseb baek terer menjahit. adegak kerja kak ieyna. farah rasa nak belajar menjahit la. kak ieyna tahu tak kaw2 rumah kita tempat orang ngaja menjahit?

haslina said...

wow..seronoknyer cuti balik kg...semoga selamat pergi dan balik...

;))

MamaYatie said...

selamat bercuti..kami pun cuti rabu-ahad next week..balik ganu!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ye ke... tak pa, nanti nak balik kampung dah kan... hehe

Selamat bercuti jugak akak... dan selamat balik ke kedah jugak... Jom pakat2 balik kedah... hehe

Zaidah said...

selamat menjahitnyer eina....n selamat bercuti....

chugie said...

happy menjahit ye eina.. xpelah, incek suami kerja untuk family kan..

anyway, happy weekend!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah Kita Eina..hujung minggu diam kat umah jer..Hubby keja..

Owh..nk blk KG yer..Bestnyer..SELAMAT BERCUTI YER & HAPPY WEEKEND.!

Cik Jue said...

selamat menjahait dan berhujung minggu mama....hati2 dijalan raya nanti

NzA said...

selamat brcuti n selamat blk kg....

Mamamya said...

wahh...balik kedah pulak..aritu dah balik pontian.....fair la ni yerk... :D

mesti x sabo2 nak pulang ke kampung halaman kan....

p/s:berhati2 menjahit tue....maklumlah hati gumbira nak balik kg..takut tercucuk jarum lak nnti...ehehehehehehe...guwau jerk!!

Dilla Ady said...

study? study ape ek eina?

konpius sudaaa..

okeh, hepi weekends!