About

Saturday, January 15, 2011

contest blog paling comel, cantik dan kemas


ditag oleh lelord, mamanya Najla!

contest anjuran dari Farzana Farzanto !

closing date : 10/2/2011!

so, mama join sama tuk blog utama mama yang ini:
http://mamalieyna.blogspot.com
(nak print screen tak menjadi lor..huhu..)

jom baca syarat2 lanjut..
syarat-syarat penyertaan ::

1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
4. buat 1 entry tentang contest ni.
5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda

so, mama nak tag;
anje, izan, ena, lily, nureen..

jom yang lelain pun sama-sama memeriahkan..^_^

2 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

adei tak leh nak join la sebab blog kita bese2 je...camne nak join...nak make up tak de budget plak, takat ubat sendiri je boley la, blog kak ina yang baru ni memnag cun giler balqis suka tengok ada lady bird

Gieyana said...

gd luck yer..ishh x nk joint ler..blog kita mmg simple giler!hahaha