About

Monday, January 31, 2011

.: daH Lama peRam ni..publisH jer La..hehe.. :.

Mood happy sebab dah petang ni..
esok nak balik kedah..yeaaa! happy..! ^_^

sebelum tu, layan jerlah..
model rambut bersepah ni..
lama dah peram tak publish2, dok kt draft je..huhu..

kalau lah ada DSLR cam fieza tu..
sure la gila snap2x..hehe..

yg pasti modelnya tetap sama..my arif jelah..hehe..

~ Arif kini di usia 22 bulan setengah..lagi sebulan setengah je nak masuk 2 tahun~
herm..pantasnya masa berlalu ~







11 comments:

eT said...

dah besar anak teruna nih...
nnti balik kampung kem salam org kampung yer...hehe

**sHiKinn** said...

ooh kak iena, kamera kak iena pun mcm DSLR la..terang dan jelas. Saya dulu masa mula2 singgah blog kat iena terus melekat sb gambar semua terang dan besar. Tambah2 ada anak bujang yg handsome dlm blog nih...heee

[-suziey-] said...

aiyakk..tu fieza79 yek? ish iena ni..letak la backlink sket..hehe sama2 promosi kawn..xrugi :)

comel dak arief yek..ape lagi cpt la rembat DSLR..

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi hero nie posing2...comel jer...

|| NaFiRaa || said...

amboiii..kecik2 dh pandai posing~ selamat bercuti utk iena sekeluarga~

nieda said...

masa ni lebat rambut arif..rambut humaira gak segan nk tumbuh

Izan Ishak said...

eina...gambar no 3 tu comellll sangat!

*mode tak sabar nak balik kg dah mariii....jom jom balik kh!

mama rifQy said...

waahhh arif da besarr sudaaaaaaaaaa!!

Cik Jue said...

suka datang sini tengok si ariq yang melayan kerenah mama yang suka snap gambar....good boy...

Ena said...

ena dah ada kat kgdah ni.. hihihi..

selamat bercuti.. :)

Ena said...

ena dah ada kat kgdah ni.. hihihi..

selamat bercuti.. :)