About

Tuesday, January 18, 2011

.: baRu NaK onLine :.

jam dah dekat kul 11 pun nak membebel ke?
hehe..jarang2 ada kesempatan bebel live kan..
selalu draff2 jer..
sesekali live la plak..ngee..

sebenarnya, nak kasitau..
malam ni mama online kt rumah kakak mama..
tido sini..mama & arif jer..
abah takde..

ni la padahnya kalau tak pandai drive kete
sejak pindah ni, ni baru first time berlaku kesulitan
kalau dulu, belum pindah, umah dekat2 dengan tmpt kerja.
if abah kena kerja luar, bleh je mama g kerja sendiri merempit motor..ngee..

sekarang, dah pindah jauh ni..
susah la..takkan nak merempit bwk arif plak kan..
dekat cam dulu ok la..
huhu..

sudahnya ..tumpang tido umah akak jerlah ni..
umah akak lg best, belakang tmpt kerja mama jer..^_^
so, esok mama merempit jerlah antar arif umah ibu.
then, petangnya abah datang ambik..hehe..

tu je kesahnya..
lambat online..biasala bila sepupu bertemu sepupu ni (arif vs abg amzar)
ingat nak main je depa ni..
nak tido nak kena paksa! lumrah...zaman kanak2 mmg camtu kan..hehe..

so, kalau tenet ok, baru leh wat sesi jelajah ni..
if tak ok, huhu..simpan esok2 la lagi..
huhu..

herm..pasal n3 sedih tu kan..
ianya terhasil susulan dari n3 INI dan INI..
takde kaitan dengan kawan2 terdekat mama ni..
Insyaallah..biarlah masa yang menentukan segalanya..

upss...terpanjang lagi bebelnya..stop here! ^_^

3 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

wah lawa2 ler mamalieyna hias umah.. huhuhu xpeler kiter pun baru jerk online.. kiter pun ade lesen keta tapi pandai bawa auto jerk..klu manual huhu harammmmmmmmmmmmmmmmm

Sha@Mama Tina said...

wa..dah lama tak datang sini..umah arif berwajah baru la..cantik3x..

Mama Hanim said...

x pe mlm2 pn kan eina.. asal settle xtvt harian kita kan..