About

Tuesday, January 18, 2011

.: baB ni meManG takYaH ajAr..paNdai sendiri :.

bab apa ye?
bab ni haa...
pandai je akalnya, nak mencabut menda ni..
aduhai..semua kanak2 memang macam ni la kan..

tapi nasib la, masih boleh dibendung..
sebab, yang susah nak tercabut tu..
dia tak buat lagi..

apa yang mama cakapkan ni ye..
ni..si arif ni..

pandai pulak mencabut wall sticker mama ni..huhu..

cacat sudah, seb baik tak perasan sgt pun..

baik punya cabutan dia..tak terusik cabang lain pun..huhu..

tangan 'bijak' ini..! eii...

then, see mama dengan muka innocent.. alahai..
tak jadi nak marah..hoho..

perasan ke tang mana dicabutnya..
sini haa...


satu cabang dah tiada..then, bleh plak pi tempek2 kt beskal kesayangan dia..hoho..!

20 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ha...ha...lebey kurang balqis je ni, kalo bab ngorek2 tu nombor 1 k, kalo bagi sticker memang suka bangat dia dok lekat sana sini bagai...

BIONIC WOMEN said...

kak eina kena beli sticker..bagi dia tempek kat basikal dia..dia tgk kak eina tempek menda tu, dia nak buat jugak tuh. BEsele budak senang belajar..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samala mek na..rafiq dah koyak skit2 huhuh

LYAfrina said...

hehhehhee... pandai yer!!!

♥mamaQASrina♥ said...

a'ah betol la..mmg bebudak cm gitu, qasrina hari tuh masa pegi umah kenduri, siap cabut stiker tu pastu lekat kat cermin plak..hadoi.. siap susun2 lagi.. malu seihh..kekekeke

comel ajer ayep buat muka kesian.. kekekeke

Zaidah said...

rajinnyer ayep membantu mama kat rumah....bantu cabut gambar yer

~~*Lady Salwa*~~ said...

Makin bijak nih... Orang kata dah panjang akal...

tu la, apa yg kita larang tu la yg dia lagi suka nak buat...

Sal memang payah sket la nak hias2 umah sebab faris memang jenis suka 'mencantikkan' lagi rumah... hehe

Izan Ishak said...

hehehe...ayep amik stiker mama lekat kat beskal dia ye...bijak..bijak~

eima said...

fahim pun sama ... die cabut love kat mickey die tuh ... seb baik 1 je... sempat tarik perhatian die wat mende lain..hahha

|| NaFiRaa || said...

kekeke.. arif nak cantek kan lagi basikal dia tuh~

✿etiey erywan✿ said...

hahahha.. goog job ariFFF! hahhaa

Hanis Azla said...

mmg panjang akal.. pandai pula dia cabut tempat yg tak efect kecantikan sticker tu kan..

Ena said...

sama la ngan dak irfan.. abis dah sticker doraemon kat kabinet baju dorang... huhu

Dilla Ady said...

dak acha suke kopek cat2 yang da terhakis kt dinding..sikit2 lame2 makin besar jadinye..huhuhu

okeh, leh geng..

cik puan akish said...

heheheh..tu diaaa....mmg pandai bab2 mengopek...bab2 menanggal...

chiyok arif!!

ADEEYA said...

hahaha budak2 kann, kalau tak mencabut menconteng huhuhu :/ but still adorable hihihi ariff2 ..

mrs.spicy said...

hahaha..comei..ayep nak mencantikkan basikal die tu

Elly & Emmy said...

budak kecik memang suka sangat ngan sticker ni.. kejap kopek.. kejap tampal.. las2 dah tak lekat..

Iela Fazielah said...

mmg pandai dak arif ni... sgt2 kretip

ch@ said...

ok la tu lekat kat beskal, boleh join aunty ch@ main lekat2 sticker.