About

Saturday, January 15, 2011

.: aNgaNku muSnaH..!! :.

huhu..
salam hari minggu..
alooor...angan2 mama musnah ni..

berangan setelah 2 minggu tiada agenda jalan2 gara mama n arif sakit..
this week, berangan la nak jenjalan...kesitu or ke sana..

malangnya..hukhuk...dua hari ni abah terpaksa bertugas lor..
terima SMS pagi tadi..
hukhuk..sudahnya..mama & arif terpaksa bertapa kt rumah lg minggu ni..
masuk minggu ke-3 dok umah jer..hukhuk..

apapun..redha jer..
nak buat mende lain pun malas ni,
layan blog jerlah kejap..
itu pun kejap2 jerlah..

dak arif sama sibuk ni..
wuwu..

kawan2ku sekalian, kemana la anda semua di hari minggu ni ye?
^_^

13 comments:

ch@ said...

blog cantik, tuan punya blog cantik, anak tuan blog ensem, apalagiii??? hahaaa. kita pun kat rumah je kak.

mrs.spicy said...

huhuhu..cantik layout ni! dok kat umah main masak2 best gak kak ieyna

nieda said...

nieda pun duk umah je..hubby ada kelas weekend ni. nk jenalan pun mlm nanti kot

Izan Ishak said...

takpelah eina...kena siap sedia berkhidmat bila2 masa kan. kami pun kalau en Hubby keje, mmg dok terperap kat umah je lah. lately ni pun dia dah super bz...huhuhu...

*tp hari ni dapat lesen shopping tanpa dia..yay!

Zefa NorAsmara said...

Harini kak zefa sarapan kat luar.. pastu g tasik shah alam try kamera baru.. zoom punya zoom terskodeng pasangan bercinta.. hahaha..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian nye Eina..Rasa X best je kan duk umah hujung minggu..tapi sama gak lah ngan lily..hubby masih training..Redha je lah..hukhuk..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

uit...mana pi entry terbaru tu...baru nak baca...

~aSHa~ said...

bertambah cantik blog kamu ni....

eina ke yg buat?

Nad @ MamaZakwan said...

cantek la layout yg ni!!suke, suke!
tak pi mane2, tp dpt tukar layout, hehehe..
insya-Allah, weekend dpn book abah arif awal, tau!! =p

Fieza79 said...

owhhh sedih nya...tkpe2 next week boleh kan...hehee

woww cantek sguh umah mu eina...tk sempat nk komen ...dh tgk wajah umah baru nie dari hari jumaat ptg lagi..hikkk

Mamamya said...

wahhhhhhh......sgt2 cantik blog iena,lia baru b'angan nak buat tema lady bird's nie......comel lah.....:)

lia x ke mana pun iena...maklumlah org masih berpantang....kene la berkurung je kat dalam umah...uhuhuhu.....

p/s: ariff & iena dah semakin sihat ker?

BIONIC WOMEN said...

kak eina amik maner semua template canttik2..rajin kak eina menukar cat ek....suka ler.ceria sangat...

mummy_ayu said...

sian dia, tak pe duk umah pun ok gak..leh rehat2..ayu sabtu balik nilai, ahad balik sban....tapi tak de la jalan ke mana sgt pun...