About

Tuesday, January 11, 2011

.: aktiViti ini diTeruSkan waLau cuMa di ruMah :.

ohho..
terpaksa la redha 2 minggu ni tiada aktiviti jenjalan..

tapi itu tidak memadamkan semangat yg satu ni..
snap2x..haha...

yang jadi mangsa si kecik ni la kan..
takkan la si mak yg sakit m*ta itu..ngee..
tak sesuai..!! dah la kat umah je..
takde pemandangan best..

tapi bila budak kecik ni, snap kat mana2 pun..
tetap syok dipandang mata..

tambah2 sekarang ni ada pesen baru plak bila mama nak snap pic dia..
camna...?..

meh see...

ini biasa2 jer..dia tak tau mama nak snap...then bila mama cakap smile..

dia bleh buat mata camtu..
buat mata kecik, kunun bajet encem habis la kan..
ngee...lawak ada la..

smile sampai tak nampak mata...mata jadi gini haa.. ( ...ekeke...macam2..
lagi...
ini ok sket, nampk gak biji mata tu..
lagi...'

lagi la overs....huhu..

macam2 la kam0...dari hari ke hari..
makin berubah cara nak menampakkan ke'encem'an diri...hehe...sapa la ajar tu..
sendiri punya idea eh...bleh je pakai arif.. =P

^_^

18 comments:

chugie said...

pandai arif senyum bila di suruh ye..
fatin, memang payah betul.. suh senym die g buat muka masam sambil mata di sepetkan.. pastu buat peace tak jadi die tu.

Cik Jue said...

sweet aje posingnye..mata kuyu...

BIONIC WOMEN said...

semakin encem arif wat gitu..hahahhaa
anak2 ni macam keletah yg menghiburkan hati kita kan???
camner ler org yg sanggup dera anak tuh?? x sian ker dgr anak dia meraung2?

Ena said...

alolor...
cutenyerrrr..
germ plak tengok!..
pandai wt mimik muka yeh skrg.. dah besar dah arif kan!.. ;D

~Siti Hajar~ said...

Alahai sampai cengitu mata Arif jadinya, kira hencem hbs la tu..hehe..

♥mamaQASrina♥ said...

comel..!!!

Fieza79 said...

sweet la Arif posing gitu...senyuman tu bt cair kan hati la...comel2..!

**sHiKinn** said...

ayep ni mesti hensem giler ah nti besar kan..kecik2 dh hensem..

eima said...

sgt comey mata yg cantek .....

fahim pun dah ade minat nk bergambar sgt nih ...dah pandai posing..dulu die slalu lari2 tak mo

~~*Lady Salwa*~~ said...

amboi, senyum sampai tak nampak mata... hehe

**sal yg tak sakit mata ni pun dok umah je masa weekend, tak jalan mana2 pun... huhu...

nieda said...

arif senyum sampai sepet mata..hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

sampai terpejam mata senyum....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye Arif..Sweet senyuman dia.. ;)

nza said...

makin besar makin pjg akal dia eina....

Iela Fazielah said...

alahai... tomey ye ayep.... byk akal betul dia... mcm irfan gak

mrs.spicy said...

haha..ok ler tu. cute ayep buat mate camtu

Mama Hanim said...

sweet sgt ayep.. suka tgk..hehe..

QiuT Mummy said...

comel nya..pndai die...