About

Tuesday, January 4, 2011

.: aGaK-aGak la naK berGaya PuN..ngee.. :.

takmo bebel panjang la..

see budak tecik ni..
nak bergaya tak kena tempat..
ada ke time nak sleep, berbaju tido dah pun..
nak bergaya gini ha..

dah tu siap, suh snap kan pic dia...
alahai anak...
tapi time mama nak snap, takmo pulak..

tapi tetap berhasil!
gini je ler.. see...


haha...tali leher panjang berjela..ada hati nak pakai.. =P


baju sleep tak sesuai bertali leher la yang..apa daa.. =P

23 comments:

Ain said...

bos kecik...hehe

kiut jer ariff posing geget jari...

fikir apa tu ariff?

chugie said...

ekekek.. arif dh pandai bergaya dengan tie ye?

Ena said...

KEH KEH KEH..

ARIF ARIF..

TAPI..

COMEI GAK.. ;P

LYaFRINA said...

posing iklan gigi ni

Mama Hanim said...

xpe ayep..tetap cute kan..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ape daaa..(tiru ayat mama arip) ngeeeeeeee

hencemmmm...

zue @ annaleeya said...

bole la tuh... hehehe... mcm2 dak ayep nih...

BIONIC WOMEN said...

hahahaha....ini petanda besar nnti seorang yg workaholic ni..sampai tengah malam pun nak bekerja..huhu

mek da ©™ said...

eeeeee mencuit ati...miss u my pren huhu

[-suziey-] said...

hahaahahaa ok la tu..dia praktis tu..ekek;D

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. janji ensom~ pakai baju tido pon baju tido laaa...:)

maszmadi said...

hehe bakal jadik bos, dah beso nie.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..lawaklah Ayep nih...
ada ciri2 jadik bos tu... :)
hensem & comel.. ;)

nieda said...

hencem

Noreen said...

ayeppp tetap encem la mama...hihihi
:)

Zur@ZaRi said...

sorry boss tecik...
ibu adam dtg menyinggah yer=))

Fieza79 said...

apa mimpi nie hah Arif...berbaju tido siap bertali leher nie...pe pesen nie hehee kelakar...

'NuReeN' said...

amboi.. nak jd bos kecik dh dia..

hajarus said...

hikhikhik.. alahai bos tecik niii... encem laaa...

erienz said...

ala comeinye ngan tai...

Nia said...

kena cari tie kecik untuk Ariff ni..hehe. comel jerk dia.

norihan said...

Selamat tengahari bos kecik...hehe...comel....:-)

mama rifQy said...

ensemmm budak kecik nih!!