About

Tuesday, December 28, 2010

.: ThaNks Na @ MamaRifQi :.

*n3 autopublish*

weeeiii cam lama je ketinggalan tuk join any GA or contest..
almaklum, this week balik kg kan..
so, takde masa nak godek2 GA or contest anjuran kawan2..
dan mana yang mengetag mama pun, tak sempat nak terjah lagi..

hope ada kelapangan tuk joinkan diri nnti!

oooh berbalik pada tajuk itu!
yup..nak say..thanks to Na @ MamaRifQi coz..
atas anjuran GA sempoi dia, mama free2 dapat memiliki bantal yang comel n cute ni!
oren kaler lagi..i Like!

so, Na..thanks ya..hadiah dah terima pun..
dan en arif dah merasmikan pun, masa masuk je ke kereta..
dia suka..thanks tau! ^_^

moga ada luck lagi di lain ketika..yeaa..~
^_^


bungkusan itu..!
bantal comel lagi cute itu!

dan arif dah merasmikan...^_^

mood : happy! moga happy ini berpanjangan..

19 comments:

♥mamaQASrina♥ said...

cantekkk..oren gitu!!

Zaidah said...

memang comel n cutelah.....selalu jugak eina dapat hadiah GA....rezeki ayep...

Ena said...

cute nyerrr...

oren lagi tu..cantik! sama color ngan baju auntie arini la aif.. heheh..

Zur@ZaRi said...

comel nyer bantal tue...=))

congrates!!

mummy_ayu said...

tahniah..memang tomei bantal tu..
suka la ayep yer...join jugak hari tu tapi tak de rezeki..leh cuba lain kali plak..

[-suziey-] said...

ouh comelnye..oren oren lagi...tahniah.rezeki arief :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cute..:-)

BIONIC WOMEN said...

cantiknya...jeles i x dapat..hehe..

chugie said...

bestnye.. dpt hadiah lagi!!

moga terus luck!!!

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wahhhhhhhh... eb pn suker... oren lagi tuh... my fav color...

eina, ader lalat ker dtg sini?

'NuReeN' said...

boleh buat bantal dlm keta.. aunty pon suka la ayep.. ;)

nieda said...

cantiknya

Fieza79 said...

malas2 pon byk dpt kemenangan tu eina...tahniah2..!

comel lerr bantal tuu...sama kaler dgn baju Arif lah..!

KizZ said...

Oh si arif yang comel..hihi

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

az rina a.k.a jaijina said...

syioknye..wah arif, dah rasmikan ye..tak nyempat² dia eh..

'NuReeN' said...

eina
jemput ambik tag
http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/pabila-photo-mulabercerita.html
tq

Mamamya said...

tahniah iena & ariff...cantik bantal oren tue...

p/s: laju btl n3 iena..asyik k'tinggalan jer....@ lia yg asyik t'lewat jer skrg ni kan...aduhai..x leh jalan laju2 lah skrg...^__^

MamaRifqy said...

alhamdulillah kalau kak eina suke..hehehhehehee

mek da ©™ said...

cutenya!!!!