About

Saturday, December 11, 2010

.: taKde aPe.. ^_^ :.

salam hari minggu!
alahaii tetiba je nak online di hari minggu ni..^_^

baru lepas lunch! Alhamdulillah kenyang...
abah kerja pagi tadi, baru je balik...
abah sleep sekarang, arif sleep..mama..online la kejap..
petang kang cadang2 nak turun Stadium Bukit Jalil..
jom..jom..jom...jom heboh2..hehe..

hope tak hujan la..
ni cam mendung2 nak hujan jer..
kalau hujan malas la nak pi..

nak pi sesaja je, memenatkan kaki..bersesak di tengah2 orang ramai..ngee..
mengisi masa yang ado..tapi itulah mendung semacam je ni..
hukhukhuk..

ooooh malam tadi online gak kejap..
ingat nak join contest + GA banyak2..
tapi 1 je sempat, bila part GA kena link ke FB..
mama jadi malas pulak nak join..
nape eh..ntah...tak suka sgt FB..
kang sana sini...orang tag ituini..
haih la..rimas disitu....

tapi dah pernah jugak join yang link ke FB sebelum ni..
ada 2 contest rasanya..
tapi itulah..malas je rasa kali ni..
hukhuk..

apa2pun, ada masa sket ni..
kang jengok2 la apa lagi contest or GA yang boleh dijoin..
yang kawan2 tag pun tak sempat join pun lagi..maapkan saye..
harus buat ni pasni..^_^

okies semua, apa program today n esok?..best tak..?
mama?..esok taktau lagi..
tengok keadaan macamana..

Happy weekends~

14 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kita pun amik kesempatan join ari jumaat tu, tapi kalo bab FB ni memang maleh ke, FB untuk kita upload gambo jerk....cayok2 kak ina

LYaFRINA said...

EINA..KAT SINI HUJAN LEBAT NI.. HUHUHU.. SEJUK..KALO TIDO LG BEST!!!

LYA ADA TAG EINA.. JGN LUPA TGK KAT BLOG LYA YER.

Ena said...

oeh.. nak p jom heboh yeh!.. mrmm tadi ada gak dok sebut2 tapi tak pergi la rasanya.. dah ada plan lain.. lgpun tak sanggup nak bersesak kat sana ngan budak2 nie.. huhu..

ena pun buka fb sbb nak tgk kawan2 jek.. selebihnya.. jenguk2 je.. malas nak post apa2 kat wall...

Izan Ishak said...

wahhh..nak pi jom heboh ye... sonok tu~ thn ni kami tak pi mana2 pun jomheboh~

nieda said...

hari ni aktiviti duduk rumah je..

e.l.i.z.@ said...

wahhh semangat GA n contest..eli semangat jap tp kdg2 mls gak..adoiii laaa hihih

Fieza79 said...

hurmm arini lepak umah je..tkde plan nk ke mana2 pon...boring...

jom heboh kat area sini ari tu terlepas sbb g CH-KL ari tu..huhuu melepas thn ni...

nza said...

hujan2 best lepak2 kt rumah je....

ejaMaria said...

hepi weekend... selamat berheboh-heboh ;p

mama rifQy said...

na pon rase maalas nak bercontest!hehhee..Mud xdatang laaaa

Mamamya said...

malam iena...

lewat on9 arini..seharian sibuk melayan b'day girl....penat tp t'ingat kan kawan2 gagahkan juga menjengah sekejap.... ;)

p/s: best x pi jom heboh tadi.....mesti ramai org kan....ada jumpa artis ker....ngeeeee....

superstar racing said...

Your blog is great
If you like, come back and visit mine: http://b2322858.blogspot.com/

Thank you!!Wang Han Pin(王翰彬)
From Taichung,Taiwan(台灣)

Zur@ZaRi said...

hehehe... online dari umah yer..
zura kejer today tu yg boley BW. kalo tak jgn harap la=) nak ikut p jom heboh boley?

mek da ©™ said...

bgus kalo hujan, tak la panas terik nk g jom heboh ..hmm top susah gak nk jln ee