About

Thursday, December 2, 2010

.: TaK perNaH teMpeK lagi kot..meh la teMpek :.

*n3 autopublish lagi ..hohoho… ^_^*

Hehe…pic lama daa..eh tak la lama mana..
Ni masa g Giant ari tu..
Masa mama belikan dak arif JAM Mickey Mouse tuu..
seperti di n3 INI..

Saja snap2..
Wajah he’happy’an nya!
Mula2 happy pasal dapat mamam KFC..
Sebelum ke KFC, singgah solat Marghrib kat Masjid belakang Giant tu..
Dak Arif sleep tak sedar dunia time tu..
Sekali bila dah sampai Giant..
Bukan main segar bugar matanya..haih la anak.. ^_^

Jom, tempek2.. (skrg tak dapat tempek banyak2 pic sbb broadband kt umah ni lemau sesangat..)
Aaah janji ada gak tempek kan..^_^..layan…

Pic 1,2,3 – arif sedang menanti sajian tiba..waah wajah terus segar..tau aje mamam time..! hehe..
lemau sket2..blur2 baru bangun tido kan..hehe..
dah mula daah..
happy tau..tambah2 bab makan ni..ngee..

Pic 4,5 – wajah happy sejurus selepas dapat merembat seutas jam tangan Mickey Mouse..hahaha…see..mulutnye tu..gaya2 becok je kan..hehe..seronok sangat tu..ngee..

apa ntah dibebelkan nye.. ^_^

see..time nak ajak dia keluar ni, sempat lagi dia menonong masuk kedai pakaian pompuan..haih la dak arif ni..suka suki je tau...dah pandai berjalan lagi la, kita pulak kena ikut rentak dia nak ke mana..hehe..anak..anak.. ^_^

15 comments:

ch@ said...

bulu matanyaaaaa... panjang sungguh. padanla mata nak katup aja. takpe still ensem.

maszmadi said...

yea! yea! dak arif dapat jam..... masa itu emas kan..

BIONIC WOMEN said...

Dhiya pun dah rembat 1 jam tangan mickey mouse yg keluar lampu2 tuh...pandai tol org kedai tu menghasut anak2, sampai xnak berganjak selagi x beli..huhuu

arif ni encem ler

az rina a.k.a jaijina said...

pnjglag bulu mata dak arif ni..betulah, dah pandai berjalan ni kite yg nak kene ikut dia..

chugie said...

senyum je die dpt jam tu ye..

Ena said...

lawo kan bulu mata ayep tu.. mcm adik bongsu ena kat kg.. lelaki jugak.. bulu mata panjang kalah kami yg pompuan.. hihihi..

zue @ annaleeya said...

bestnya ayep mamam kfc... mtk abg airel sket... hehehe...

mrs.spicy said...

dah pandai berjalan makin penat lah parents.hehe

MY HEART said...

Alolololo lentiknya bulu mata dia.. comel ^_^

Fieza79 said...

mesti Arif ni potpet ni...gaya mulut tu pn dh tau...

eina pe mcm today...tk syiokk noo..huhuu tumpang mood sedih kwn2...hee bwk lappy dgn brokben kt opis..abis citer..hehee

LYaFRINA said...

come sokmolah budok ayep ni...

nieda said...

kfc...idamanku selalu. betul ke??hik

Dilla Ady said...

tetap encem seperti selalu...nak ngurat, boleh?hihih

Mamamya said...

iskh3...geram btl tau tgk budak encem nih tau..... ^____^

anak2 lia pun suka p KFC ni,klu ikut dia org maunya ari2 pi KFC...tp bukan nak makan ayam grg pun...cuma nak kan mainan "chicky meal" tu jer.....

sori iena...lambat bw arini...biasa la dok kg...byk aktiviti... :)

MrS. F!zA said...

akak skrg kna beli tali yg ada kartun tu ikat kt tgn kita n anak..hehehe semalam p alamnda jmpa la sorg ayah tu bwk ank dia camtu..

pstu naman pon ckp nti kna beli jgk tu.. utk elak ank lari..tgk gaya darwisy tu cm lasak..tkut kalo tmpt org rmai tu..hehehehe