About

Thursday, December 23, 2010

.: SeLamat HAri UlaNgtaHun sayanG ! :.

*n3 autopublish*

waaah sayang mana pulak ni?!
si arif nye besday on mac, abah on April!

sapa pulak on december ni?
ngee...jangan marah...mama ada sayang sorang lagi..
sape?..ape?..

oooh my blogspotku!!
today genap usianya 2 tahun!
yeaaa...~ 2 tahun membina blog ni..so far so good! hehe..

hidup ceria ada BLOG! serius! ^_^

last year spt di n3 INI..
follower mama masa tu, 111...today di usia 2 tahunnya..
sudah mencecah 461 !

itu bukan ukuran matangnya usia blog ni..
apapun mama menghargai setiap mereka yang sudi menjengok ke sini!

"happy besday my blog!"
~ moga ianya kekal lebih lama..
sayang kalau terpaksa berpisah dengan dunia BLOG ni..huhu..


Kenangan..n3 pertama mama pada 23122008..

~ Bermulanya di Sini.. :)
salam untuk semua..

23122008.. hari pertama mama join 'blogspot' ni.. saje testing open bersempena baby mama yang bakal lahir nanti. walaupun baby mama belum lahir lagi, tapi mama rasa excited sangat nak create smthing n bercerita dlm blog ni, apalgi bl baca kisah2 anak kawan mama dlm blogspot ni, rasa teruja...

Baby mama skrg dlm kandungn usianya mencecah 30 minggu, maknanya lebih kurang 10 minggu lagi baby mama akan lahir... ermm tak taula baby boy or baby girl.. scan tak nampak... maybe next month mama try scan lagi. nak tau jgk baby mama sihat ke dlm perut mama ni... asyik menendang jer, apa yg baby nak sampaikan sebenarnya..

erm... ini jer utk permulaan, mama kan baru blajar.. nanti dh pandai nnti byk bleh mama update kt sini.. :) ~

~ hikhik kenangan..dedulu tak pandai nak menulis sngt..kadang n3 panjang berjela cam karangan..hehe..

~ BLOG...teruslah menceriakan hidupKU! ^_^

26 comments:

LYaFRINA said...

pejam celik
pejam celk..

dah 2 thn jd blogger yer..
smoga kita kekal slamanya & blog ni blh ditenggok oleh generasi2 akan datang

Ena said...

hehehe..
Happy 2nd birthday utk umah mama ni yeh!..

yerla kan.. kat sini la kita rsa sangat happy walaupun dalam duka kan eina? ;D

sama la eina dolue2 pun camtu gak.. tp still merapu lg teruk kot skrg ni.. muahahahha..

hajarus said...

hepy 2nd besday 2 blog mamalieyna... sweet jer n3 1st akak dulukan... :D

♥mamaQASrina♥ said...

idup mamalieyna..walaupun n3 skrg bnyk yg autopublish, tetap bersemangat tau..kekeke.. epi besday to ur blog!!

KizZ said...

Hepi beshday blog!!!!weee...yahuuu yahuuuu!!!


jom sini,
www.kizgarden.blogspot.com

Sidratul Muntaha said...

hauhuaa
menulis kena ade ilham
tpi kdg2 tulisan pendek bwk maksud mendalam dan berkesan pun rock jugak!
huuhu..
selamat menjadi blogger tegar!

mummy_ayu said...

wah..happy 2nd buzzday to ur blog!!
semoga terus & terus...berblog dgn penuh semangat & berdedikasi...he he he..and sokong komen Ayu..semoga terus menjadi blogger tegar!!!!

♥Azie♥ said...

wah...nnt besar leh la ayep tgk balik yer...kenangan kan blog nie

Zefa NorAsmara said...

Salam iena..
Selamat ulang tahun ke 2 menjadi blogger.. :-)

::Mamalyna:: said...

tahniah2... teruskan berblogging... syok, dapat tambah ramai kawan kan..

Cik Jue said...

selamat ulang tahun yang ke dua...huhuhu dah lama kak ina menulis ye..cik jue baru je setahun bln 11 ari tue...

hidup blog2 tegar..tanpa blog jiwa kosong...

~ALL ABOUT US~ said...

happy besday!!!

ch@ said...

utk entry kali pertama, pergh! memang akak superb. bahasa pun ok. keep it up kak. mmuah! teruskan menaip selagi ada line internet =)

MrS. F!zA said...

wah dh 2 tahun ye jd blogger.. moga blog ini akan terus menjadi teman kedua dalam hidup k.eina!!!

selamat ulg tahun ke2!

zue @ annaleeya said...

ingatkn syg manalah tadi... hehehhe... dah 2 thn sbg blogger... smoga terus menjadi blogger tegar gitu...

Zaidah said...

happy besday untuk blog mama...semoga mama dikurniakan semangat yang kental untuk menulis di blog kesayangan nie sehingga bertahun2...

eima said...

happy birtday blog mamalieyna....

nieda said...

dah 2 thn jadi blogger...cayalah

Fieza79 said...

sekejap je kan dh 2 tahun..fieza baru genap setahun...terasa mcm baru lg...

walaupon tgh berduka tp dlm blog still ceria je kann..terapi suma tuu..

mek da ©™ said...

congrats..hepi bufday blog kak ina eee

Nad @ MamaZakwan said...

dgn blog mamalieyna ni la, mamazakwan kenal mamalieyna, kenal ngan arif.. rase seronok baca tetiap ari wpun as silent reader (nak komen, berukband lembs!) kalu tak bace, rase tak best..semoga terus ber blog dan tak mudah patah semangat.. n congrats too! 2thn suda... :)

az rina a.k.a jaijina said...

tahniah mama, dag 2 tahun jadi blogger tegar..rina punye blog tatau dah brape tahun..

Dilla Ady said...

hepi besday ye tuk belog eina..semoga trusssss memeriahkan lagi dunia blogging nih...

nza said...

hepi besdy utk blog eina..moga brtmbah xtif brblog....

[-suziey-] said...

haaahh mcm lawak plak baca n3 iena mula2..tp cptnya masa berlalu..manisnya kenangan..time tu arief dlm kandungan yek..heehe..
happy blogasary..ha apekah itu:p

Izan Ishak said...

selamat ulangtahun ke2 utk belog eina ye. kejap je masa berlalu kan~