About

Monday, December 27, 2010

.: samBunG teMpeK2 edisi ke Wet WorLd :.

*n3 autopublish*

yuhuuu...meh baca sambungan dari citer sebelum ni..
citer pasal WET wORLD..

takde la nak citer sangat pun..sebabnya ni dah kali ke-2 ke sana kan..
so,tempek2 jerla..

nak abadikan lagi kenangan kali ke-2 ke wet world!
1 day, bila baca n tengok balik pic2 ni, sure best kan..
menggamit memori ^_^

moh nak tempek ni...
snap..snap..snap... ^_^
my 2 heroes....! sangat sayang kam0 dan kam0! ^_^

sambung makan kopok lak..haih =P

first time arif diberi makan kopok jajan camni tau! biasa tu makan kopok ikan yang mama gorengkan tu adalah! huhu..

kami yang ceria! hidup adalah indah...kehidupan harus dirai...setiap hari setiap masa, keceriaan itu penting! ^_^

weeeiii..bila tengok balik pic arif n mama menuruni gelongsor ni, haih nmpak cam arif gerun je kan..ngee...mungkin salah cara mama pegang dia gitu kot! tapi sebenarnya arif suka tau~

ni jerlah satu2nya aktiviti yang best tuk mama n arif main! ngee..

sempat isi 'minyak'.. =P

aiyak! arif pegang mende tu..ngee... =P

abah pulak belasah pelampung arif..hahaha..

last snap di air!

dah siap mau balik daa...around 300pm gitu, naik la..mau balik!
nak salin pakaian pun 1 hal! ramai kan..huhu...penat menunggu giliran..
arif main tukar kat luar tu jer.. ^_^

"bye bye..wet world...nanti KAMI datang lagi..."


masuk je kete, tak sampai 5 minit, arif dah terlelap, terlelap sambil duduk...huhu..penat sangat la tu..terus mama baringkan dia..sampai rumah tidurnya.. ^_^

p/s puas hati dapat meluangkan masa bersama keluarga macam ni! kebahagian macam ni tak semua orang merasai..kadang2 mama terfikir, kesian anak2 yang makayah mereka sibuk memanjang...takada masa untuk aktiviti macam ni..

~ duit boleh di cari..tapi MASA yang ada untuk anak2 sementara anak masih dekat dengan kita ni...takkan ada tukar gantinya..MASA akan terus berlalu meninggalkan kita... ~ Moga KITA sentiasa diberikan peluang masa untuk bersama-sama ~

~ ada KISAH SUSPEN & CEMAS dan sedikit KELAKAR masa bermain air ni..sambung di next n3 la..hehe..

15 comments:

Mama Hanim said...

wah2 best btul ayep main air ye.. klu hanim tgk ni mesti dia terus request nak jugak..jeles ar..

btul tu eina, dpt habiskan masa bersama keluarga mmg moment yg terindah kan.. Satu nikmat yg x terhingga..

mek da ©™ said...

akak amaran tuh utk sape? bkn mek da kan? hehe

tempek byk2 lg gambo xpuas nk tgk ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat main air, kalo pi dgn balqis ni lagik best kan ada geng, dah main air mesti lapo kan

Fieza79 said...

sonok betol men air...kita yg dewasa pon suka petah lg budak2 kan...dh lama tk bwk my Irfan dtg tmpt cm ni...dia tingin sgt..siann..

♥mamaQASrina♥ said...

yap...duit bleh dicari..kebahagian,keriangan x boleh dibeli dgn wang inggit.. sebok mana pun ingatlah keluarga di rumah...

cantekla baju swim ayep..sukaaa!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sape plak stalker2 tu mek na? takde keje ke apeeeee bengonnngg

sy lak emo

waaahh bsnye
tul tu mek na
sy pon camtu
berabih duit pon takpe
janji ati gembira..tertuama rafiq..:-)

Ena said...

bestnyer...
syok tengok mandi manda camni kan..
wahhh ayep.. heheh.. tak pe.. slap snap je tu.. :D

ena dah lama tak p situ.. last pegi bulan brp ntah awal tahun kot!..
ada plan nak p.. InsyaAllah.. :D

MamaYatie said...

seronoknya arif!! kami tak sampai2 lagi wet world ni padahal dekat jer..huhu..insyaallah one day..

betul kata ieyna, masa tak leh ganti balik dah..so, setiap saat kena appreciate dengan sebaik2nya..bila anak2 dah besar, mesti seronok sngt bila flash back balik..n they will know how much we care & love them!

mamasue said...

brapa hari bulan pegi wet world ni?mamasue lalu2 kt area tu sabtu n ahad lepas, mak aihhhh....ramai nye orang!

Mamamya said...

wahhh..bestnya dapat bawa arif main air kan...lia pun ada plan nak bawa anak2 pi air terjun kota tinggi (ambil peluang en.suami cuti2 nih...) tp x tau la sempat ke x....

|| NaFiRaa || said...

dah pergi skali dh kat WW.. anis pon sonok sgt main air.. cuma WW tu kecik jek kan~ tapi tiket dia murah jek..

zue @ annaleeya said...

bestnye main air... smp ketiduran ayep.. penat eh???

Dilla Ady said...

wet world batu pahat ye eina..baru merancang nk ke sane...tgk ongkosnye dulu..huhuhu

suke tgk gambar eina ngan arif main gelongsor tu...tegak jek arif...kengerian kot..

Cik Jue said...

tak tahan dalam air pun sempat isi minyak...

[-suziey-] said...

waaa bestnye dh g wetworld..hehe..baju renang arief tu sebijik mcm aQeel pnya :p color pn sama..hehe