About

Wednesday, December 29, 2010

.: saMbuNg teMpek2 - CBK 2 : piCniC tiMe :.

yuhuuu...sambungan dari n3 sebelum ni..
meh tempek2 lagi..kenangan ni..harus diabadikan disini..lalala.. ^_^

layan jerla kami berpicnic..ngee..

bapak budak pun tak bleh nak mandi manda..tapi diorang gigih kepung air..supaya kedalaman air lebih nyata gitu..huhu..

tok ayah dan mak tok arif @ my MIL n FIL..lepak atas ni jer la..hhehe..

gigih bermain diorang ni tau..syioookkk!

makanan belum dirasmikan..nak tau apa menu?..terror teka la..haha..


kak nana (nak masuk 5 tahun dh ni), arif (nak masuk 2 tahun) & kak caca (nak masuk 3 tahun)

bertenggek atas batu jer, sejukkk sudaaah! ^_^

berkongsi kopok..so sweet..hehe..

kanak2 comel yang riang! ^_^

MIL -SIL & husbandnya..SIL yang single - abah.. ^_^

cam gaya nak bersilat pun ado..hehe..

daaa habis...nak balik dah pun..perjalanan...jauh masuk ke dalam hutan, jalan sempit..huhu..

Mood : best sangat tau! teruja nak pergi lagi, next time sure dah bertambah cantik tempat ni! ^_^

16 comments:

LYaFRINA said...

syokknyerr piknik ramai2.. sini hujan lbt.. xleh nk bpiknik..

Ena said...

mesti masak laksa kan kan kan!.. yeayyy!! heheh..


bila la nak merasa laksa mamalieyna ni kan!.. kecur dah liur ena nieh! adeihhh!!


apa yg penting anak2 gumbira dan ibu2 sama bapak2 turut gumbira.. lalala.. ;D

Pn. Zana said...

mesti makanan tu laksa kan ?hehehe

mek da ©™ said...

sedapnya berkelah woooo..huhu

YanDarwisy said...

Ni yg buat terasa nak berkelah jer ni...

acik mimie said...

sempit nye jalan tuu .. kalau selisih dgn kereta lain kena hati2 kan

Naurah Napiha said...

wa..best nye..teringat kg la..selalu kami berpiknik kt sg Bil..best nye.. :D

Zur@ZaRi said...

ni yg teringin nak g mandi air terjun nie=)) huhu!!

arif punnampak enjoy jer!!!
suker tgk budak2 eppy kan...

bapak2 budak pun nampak enjoy=))

'NuReeN' said...

rindunya nk berpicnic... dh lama.. rasa last 3 thn lps b4 kawin..

~Siti Hajar~ said...

sesekali blk kg, pastu g jalan2 ramai2 best kan? xkira la p bkelah ke, shpg ke, jln2 mkn angin ke, klu dgn sedara mmg best, mengeratkan hbgn kan..

|| NaFiRaa || said...

sonoknye gi piknik!! dah lama x gi piknik~

mummy_ayu said...

lama dah tak gie mandi kat air terjun..best tu..sejuks jer..

chugie said...

ade nyamuk tak?? ekekek..musim2 ujan ni kan, sure nyamuk pun banyak.

[-suziey-] said...

waaa piknik2 bestnye..hehe..

arief nk buat peace cam nk bersilat..ekeeke:D

e.l.i.z.@ said...

syiok nya picnic!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya cuti2 di abadikan dgn aktiviti yang best2 lama tak pi air terjun