About

Thursday, December 2, 2010

.: paymeNt OnTime..tapI serVice sTiLL haMpeH :.

adussss gile babas la layan internet malam ni..
dah la serius nak register online tuk mana-mana jawatan kosong yang ada..
sadisnya giler babas punya sangap la berukband ni...
hisssh..baru je tadi bayar bil celcom tu tau..
elok 1hb setiap bulan je mesti mama bayar, tak pernah lewat..ontime!

tapi servicenya?..macam hampeh!
mesti ada je problem loading..
nak wat n3 autopublish tuk esok pun..
sempat siap 1 jer..
esok sempat kot..ngee...

sesi penjelajahan ke rumah kengkawan pun terbatas..
gara2 dok nunggu upload pic yg sekeping dua cuma tu..makan abad!
hisssh...camna ni, ada jugak yg tukar berukband lain ni kang..

en celcom berukband, buat la sesuatu...
ramai daah customer'mu' mengeluh tauuu...

penat bayar bulan2..
perkhidmatan tak seperti diharapkan ni..

dah la, mau stop..
esok2 sambung intai2 peluang yang ada..
adios..mau sleep..

my boy, arif..nak tau sleep kul berapa?..
kul 7 lebih tadi..sampai la sekarang...
penat main kat umah Ibu dgn kak Balqis agaknya..

sejak balik tadi..cuma minum air masak je sikit..
huhu..

jumpa di next n3..autopublishnye ye..yuhuu.. ^_^


6 comments:

Whitey Mommy said...

akk... petang tadi dia dah banyak makan ke? tahannya... akk...share la apa ariff makan... :)

nza said...

akak pn geram n sakit hati dgn sang beruk yg mmg xtau diuntung nie....

Ena said...

dulu ena pun pakai yg tu jugak.. tak tahan line dier yg sokmo menyakitkan hati tu.. huby tukar amik streamyx.. Alhamdulillah.. ok je.. cuma biasa la kdg2 ada jugak time dier meroyan.. hehe

[-suziey-] said...

hmmm sabo je la..besela..kt pn tgh hangin gk ni..tp bkn dgn broadband la..hahaha:D

waaa awalnya arief sleep..smpai ke pagi ke?

Cyda Acme said...

kadang2 sbb dah ramai sgt user dia tuh yg jadik lemau jek service nya. cam cyda dok kat semban tak ramai kot yg pakai berukben celcom. so far mmg puashati ... kalo nak banding yg lenlain tuh lgsg takde line hu3
sabar jeklah mama arif :D

mrs.spicy said...

ingatkan farah jer. rupenye memang semua eh..ni rasa nk bertukar ni..tapi sayang sebab celcom mane2 pon ade coverage