About

Tuesday, December 7, 2010

.: oooh sayaLah PemiLik banTaL comeL itu! :.

Salam Maal Hijrah 1432...

oooh seronoknya boleh beristirehat kat rumah hari ni..
no agenda..agenda masak2 kat rumah jer..
takde agenda jalan2..mungkin mood kurang sebab..
duit baru melayang ke kereta..huhu..
bukanla duit mama, duit si abah ler..ngee..

apapun rest kt rumah best apa kan sesekali..
esok kerja semula, tak dpt layan blog..wuwu..
sementara ada masa ni, kita layan dulu..
my boy, arif sleep..si abah kuar beli barang nak masak LAKSA!
hahaha..tak habis2 LAKSA dalam kepala! =P

oooh berbalik pada tajuk..
sebenarnya n3 result GA anjuran dr Naa @ MamaRifQi ni
last week lagi keluarnya. .tapi dokdan nak wat n3..
huhu.. biasala masa terhad skrg ni..

apapun, sangat2 best... mama bertuah tuk memiliki bantal comel itu!
tQ Na..mama bertuah kali ni..tahniah jugak buat MamaZharfan..dia mmg sentiasa bertuah gituw..hehe..

n3 resultnya di SINI..

ni bantal yang bakal dimenangi..yeeaaa! ^_^
so...so...so happy!

p/s herrrmmm...macamana nak dapat kerja baru kalau tak keluar mencari..hisssh laa...bingung2x..

12 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tol tu kena berusaha carik keje lain sebab keje tak carik kita kiter yang carik keje ho...ho...masak laksa esok leh la bawak pi opis k, comel bantal tu mesti haidar suka kan , kami bersiaran dari swimming pool palace golden horses

mama rifQy said...

hehhee..Tahniah ye dear!!

hadiah lambat sket tau..sbb SIL tengah order stok!ok dear!!

ch@ said...

TAHNiAH kakIena, kerja kat paper tu tidak berapa boleh diguna pakai, sbb akhirnya akan menjadi direct selling. kita serik sungguh.

Zaidah said...

tahniah....

MrS. F!zA said...

tahniah... bertuah betol la akk selalu dpt n bertuah je arif..rajin plk msk GA n contest..kita ni malas!!! pstu selalu plk terlepas tarikh..haha

Ena said...

Tahniah sekali lagi.. memg bertuah sokmo kan! hehe..

laksa lagi.. mrmmm best sbb eina & husband memg penggemar laksa.. ena pulak sorang je hantu laksa.. sesekali hiby layan la.. huhu

Noli said...

hai..
salam mama...
salam maal hijrah juger... ;)

MY HEART said...

Tahniah.. nak gak bantal tu.... ^_^

nza said...

rezeki di tahun baru.....tahniah.

mek da ©™ said...

wah rezeki lg..eee

mek da ©™ said...

wah rezeki lg..eee

mek da ©™ said...

wah rezeki lg..eee