About

Saturday, December 4, 2010

.: ohho...taK seMpaT naK paU ceket dr RM500 tu..hukhuk .. :.

salam hari sabtu!
yippa2x..bersiaran jugak..ingat dah malas..
tapi..ghajinkan diri jugak! rindu...esok2 di hari bekerja..
memang tak bleh dah..cuma di malam hari je if berkesempatan..

sekarang arif sleep..boleh la..kalau dia tak sleep..susah nak layan lappy..dia sama sibuk..

hoho..berbalik pada tajuk n3..
seperti semua sedia maklum, 1 hb semua orang kije2 gomen dah dapat kan imbuhan RM500 tuu..
tahniah semuanya...ok la dari takde langsungkan..^_^

mama..ingat tu dapat la pau en abah sikit (en abah yg kije gomen)..
tapiiiiiiiiiiiiiiiiii..
hoho..malang tidak berbau..
on time pulak malangnya datang..
alaaaahai..

malam tadi kereta buat hal la pulok!
hissh la...nasib la buat hal time nak sampai rumah dah..
(after keluar kejap ke Giant..)
sesampainya dirumah..abah cek itu ini..
ada la something tak kena, nak citer pun taktau..
getah apa ntah putus & tertanggal dr tempat asal dia..(org pompuan cam mama ni bukan tau sgt psl kereta)..huhu..

so, today..after abah balik dr kerja tengahari tadi..
bawak la kereta tu ke bengkel..then balik dulu...

ni abah on the way ke sana semula..
katanya..ituini nak kena tukar..
huhu..tak sempat la mama nak merasa sedikit dr duit RM 500..
sobsob..rasanya last year pun camni gak la..
kete rosak time duit 'bonus' masyukk..
aduhaii..sabor je..

malang tak berbau..redha' jerlah..

okies, stop sini dulu..
kepala mama hari ni ok sket, no tingtong dah..
cuma kdg2 denyutan sakit kepala tu still terasa..
nape la agaknya ye..herm...


17 comments:

ejaMaria said...

sabar... dugaan... :)

UmiDAnisH said...

xpela, mana tau ada rezeki lain plak pasni..

mummy_ayu said...

pandai pulak keta buat hal time dpt bonus..sabar je la kan....

az rina a.k.a jaijina said...

takpe, tunggu imbuhan next punye..adelah tu nanti..

mama rifQy said...

tak pe la sis! xde rzeki!!hehehee

Lelord said...

ekekekeke takpe2 len tahun dpt byk sket kot

Ena said...

alahai..

tau 2 je cik car tu kan!..

ena plak baru pas ilang pening paler ni.. gara2 org dok berkarok sampai tetengah malam buta mlm tadi... pastu bersambung pulak sampai ke ptg nie.. adoiiiiiiiii..

Intan Inn said...

sabrlah dengan dugaan..may b ada rezeki yg lain tue/...

maya amir said...

slalu camtu kan.. dah dpt duit, [pastu terpaksa kuar kan.. malang tak berbau..huhu..

Cik Jue said...

sabor ajelah ye..pandai kete nak rosak pun time ade duit lebih kalau tak selamt le....

~aSHa~ said...

lenkali kan eiyna..borak pasal duit bonus atau duit lebih ni jgn dalam kereta...borak dlm sms ke....eh tak elok jugak..nanti hset leh hidu...borak bisik2 kat umah ye...eheheheh...

org kata...kete ni dgr je...
lagi satu jgn ckp nak jual..ha mula dia buat pangai jugak..ehehehe ini lawak2 org je..bukan betul pun...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

semua tu dugaan k nanti rasa duit sjsb plak k...moga masing2 dapat banyak....amin...

e.l.i.z.@ said...

aiyaaa dugaan betul kak..kete ni pun saje nk manja2 time ada duit lebih

Nad @ MamaZakwan said...

pandai pulak die rosak time2 dpt bonus ni ye, hehe..sabar saje la..huhu!

ctnurkhijah said...

sama la kita..... keta buat hal jugak.. terbang 400++

hadiah dah sampai http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/12/bear-sudah-sampai.html

Noreen said...

Sabar je la kak...
ishhh pening2 ayepnk dpt adik ke?...hihihih

MamaYatie said...

cobaan...takper, daripada rosak time fulus takder lagi la parah kan..nak gi keja pun tak leh..