About

Wednesday, December 22, 2010

.: LiVe TodaY..yeaa ! :.

hahaha...
syok tak hengat dapat wat n3 live today..
ngee...ada masa sket ni kan..
bleh la..

this week, asal balik umah jer..
mengantuk sesangat..tak tidor awal pun..
terpaksa settlekan kerja2 rumah..
itu yang langsung tak dpt bukak lappy n online kt rumah..

apapun kt opis still mama open lappy, time awal sblm mula kerja n masa rehat!
gigih tau...oooh Blogspot sentiasa dihati gitu..hehe..

tak bleh bebel panjang ni..
just nak notes 22122007 - tarikh mama & si abah ikat tali pertunangan..
so, dah 3 tahun berlalu..bertunang dalam tempoh 6 bulan jer.. ^_^

dan nak notes lagi..
yang esok mama balik kampung, malam tadi dah siap kemas2 beg!
esok petang after habis kerja, terus straight balik Johor..kg abah! ^_^
best lama tak balik!

so...jumpa di next n3, yg telah di schedule ye..
hehe..nak tau bila mama draft semua n3 autopublish ?
pada hari sabtu dan ahad!
gigih tau...dua n3 perday minimum..
so, kira sendiri la berapa mama draft n3 tuk seminggu punya..
hehe..semangat tau !
janji kawan2 tak lupakan mama ni..hehe..

k, adios..
mama tinggalkan dgn 1 pic ni..
cerita disebalik gambar ni akan menyusul early next week! ^_^
daa sumee...!

thanks kpd semua yg sudi singgah here!

kwn2 baru, maapkan saye, next time ada masa mama jengah balas k!

ceria tak?..hehe...

23 comments:

mek da ©™ said...

tanpa mamaliena blogku sunyi sepi..haha...eeeeeeeee...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wak rajin2 cayok2..la ni dah leh open blig kat opis, tadi bos ada bagitau, tapi time keje rehat & balik je leh open sebab nanti ada orang skodeng...hu..hu...

|| NaFiRaa || said...

selamat balik kg~

[-suziey-] said...

waaaaa ala2 happy anniversary pertunangan ..bole gitu? ekkeke:

haih gigihnya update utk seminggu pnya cite..ade palk story nya yek..hahahah bgs..blogger tegar gitu

ummi aka iem said...

ceria je..gie mana tu?

Gieyana said...

bestnya dpt on9 kt opis..we all cuma dpt online kt umah jer..huhu

aperpon hepi engagement anniversary yer..:d

Fiza's said...

semoga selamat pergi & pulang

norihan said...

aahh...samalah saya gak..tanpa mamalieyna dan arif,blogku ini takde sapa nak terjah...sweet je gambar arif ngan iena tu..

Nia said...

sangat gigih lagi tuu!! Pernah try jugak autopublish dulu, tapi idea susah nak mari..huhu..writer's block..hehe.

chugie said...

blogger tegar namanya kan? sanggup bawa lappy semata2 nak berblog! :D cayalah..

wah, balik kg ke sok? sambung cuti christmas ye? syoknye eina..
selamat pergi dan balik ye eina..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samala kite
bertunang 22122007
ngeeee

Dilla Ady said...

semoga selamat pergi dan balik ye eina!

zue @ annaleeya said...

sonotnya nak balik kg.... hati2 di jln raya k...

gambar yg ceria gitu....

Mamamya said...

sama lah kita tunang 6 bulan jer... ;)

semoga selamat sampai ke johor....

bintangku said...

wah.... nak blk johor ker? Ati2 yer...

Izan Ishak said...

lama tu eina balik kg. moga selamat dalam perjalanan ye~

insyaAllah akan tetap singgah sini selalu~

Ena said...

ena pun bz lately, tp gigih ngadap sambil terjengah2.. ada je yg dok skodeng ni.. haihh!!

LYaFRINA said...

hehhehe..
yela ... b4 ni lya perasan byk n3 autopublish.. sama la cam lya.. semua lya scheduled time nk kuar.. mana sempat nk buat n3 time kije ni.. blh jenguk blog kwn2 n komen je...

Iela Fazielah said...

bestnyer balik kampung!..rajin ye taip n3... bagus2!

~~*Lady Salwa*~~ said...

waa, dapat rasa aura hepi tu sampai ke sini...

semoga selamat sampai ke kampung ye...

nieda said...

selamat balik kampung...rindu dgn keaktifan iena dlm blog

Aleeya said...

wahhh nak balik kg..syoknye...ati2 di jalan raya...

hajarus said...

hati2 dlm perjalanan yer mamalieyna dan hepy holiday... :)