About

Friday, December 24, 2010

.: LiVe @ PonTiaN ! :.

Salam hari Jumaat!

yuuuhuuu..online @ Pontian ni..
umah PIL..yeaaa!

hissh..mai umah mertua online plak eh..hehe..
MIL g umah jiran, masak2..ada kenduri kecik2..
abah bawak si arif ronda2 naik motor..
nak g tengok sampan katanya..

tadi sarapan best...
bubur lambuk mabeles dgn sup kaki lembu with roti..memang Ummmpppp!
sedaaap weeehhh...jap2 lagi leh ulang makan..hehe..

skrg perut dah penuh!

okies membebel sket jer..
nak jenjalan kalau berkesempatan..

harap maklum la kengkwn ye..
skrg mama memang tak sempat nak reply komen2..
boleh jenjalan ke rumah kengkwn pun dah cukup baeeeek! ^_^

selamat berhari minggu semuanya! ^_^
daaa...diiii..duuu...

p/s herm..ada pengskodeng tau blog mama ni, siap main perli2 lagi apa yang mama tulis kat sini..haissh la tak faham betul dgn orang cenggitu...suka hati la kan kita nak tulis apa kt blog ni..kita punya diari hidup..nape diorang nak main perli2...jeles kot diorang takde blog, takde tmpt nak abadikan kenangan..nak clearkan kt sini ye..BLOG ni as a my digital diary..1 day..dapat flashback balik setiap perkara yang telah berlaku..sangat best OKKKK...! tmbh2 bab anak2...semua jelas tergambar bila baca balik setiap perkara yang dah berlaku dalam hidup!

so....jangan la JeLES dan main perLi2 plak..sentap jap!

22 comments:

bintangku said...

wah.... pagi2 dah mkn bubur lambuk. Best tuu....

Mama Hanim said...

bestnya eina dpt blk kg tu.. jeles btul cmni..huhu.. kami esk lusa ada kenduri daaaa...

ohh ada stalker ehh eina? pedulikan..
mcm eina kata lah, blog kita kan, hak kita.. selagi kita x buat salah..

SaRaa said...

waa ade gak org nk jeles2 kan..biar je org cmtu..tosah dok layan..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye coti2

den takde mood ari ni rafiq domam tapi sedey sbb kene keje gak

mek na..org camtu biasala. jeles tgk org senang..bluweekk tuk dia!

Izan Ishak said...

eina...dah lama tak makan bubur lambuk! sedapnya~~

**penskodeng..ehhh! suka hati je nak kondem2 org punya belog. buatlah belog sendiri kalau camtu kan eina

zue @ annaleeya said...

pagi2 dah mkn bubur lambuk??? bestnyer... eina nih kasik akak lapo balik la.... huhuhu...

toksah layan org cenggitu eina... besenya org gitu jenis yg tak ckup skru... hahahaha...

nza said...

sedapnya sup kaki lembu..lama dh xmkn....

rATu kEBaYA said...

abaikan je pengskodeng blog mamalieyna ni... yang penting apa yg dicatatkan memberi berjuta memori untuk kenangan anak2 masa depan..

Nad @ MamaZakwan said...

adoi,ade jugak ke yg skodeng???citer harian pun nak jeles ke?tak paham dibuatnye, huhu!

bestnye dok kampung! :) tp ptg ni kami balik kg gak, hehehe...take care ok! :) kem slm kt budak bucuk ayep!!winduuuuu! =p

chugie said...

sempat lg beronline time cuti ye eina..

amboi.. siapa lah laser tu? nak kene orang tu!

az rina a.k.a jaijina said...

isk, sapelah yg perli² tu? mmg dasar pendengki kan depa ni..

Fieza79 said...

wahh best dpt isi perot penuh2 smpai ptg...hehe

jeles la tuu si pengskodeng...manusia mcm tu mmg buat kita gerammm kann...

mek da ©™ said...

pontian kat kg ape kak???

Ena said...

camtu jugak la yg ena rasa tau mamalieyna,dah skodeng tu dah la.. jgn la duk perli2 kan!.. bukan kita tak wat kijer pun.. keje settle jugak.. dengki tak abis2.. apa yg beria sangat dok dengki ntah tu kan!>. haihhh!!

syok la cuti2 balik kg.. best!

'NuReeN' said...

biasa la nureen pon kdg x dan nk komen sempat baca separuh pon ada.. huuu...

jemput ambik tag
http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/contest-saya-suka-buat-peace-by-cik.html

'NuReeN' said...

eina tgh relax2 bleh la terjah cini k

http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/contest-saya-suka-buat-peace-by-cik.html

~~*Lady Salwa*~~ said...

sempat lagi ye beronline... hehe. ater, blogger tegar kan... hehe

**ala, pedulikan je orang2 cenggitu... memang jenis yg tak leh tengok org lain senang... hati busuk... (sal lak yg emo...)

**betul tu, suka hati la nak tulis apa pun kat blog kita kan... dah blog kita sendiri... bukan kacau hidup or mengumpat orang lain pun... macam2 jenis manusia la dalam dunia ni... tak paham tul....

Dilla Ady said...

alahai belog jek pun nk jeles ke? tak seswai btul la...lain la kalu ade emas sebeg, nk jeles2...huhuhu..

abaikan jek eina..

sedapnye bubur lambuk!

nieda said...

sebenarnya penskodeng tu jeles...kalau tak suka tak payah baca. manusia...manusia...

mummysyafie said...

best nya dapat balik kampung..njoy ur wikend kat kpg yer

adYna said...

best nyer dapat g jenjalan ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

awas anda siSKODENG oleh....dot...dot...dot....