About

Tuesday, December 21, 2010

.: keCik2 daH dapaT SIJIL oooo..sila kagUm..ekeke :.

*n3 autopublish*

haaa tu ler ghupe SIJIL yang diterima oleh my little Arif!
kagum la mama, kecik2 dah dpt SIJIL..hehe..

alaaahai kecoh je mama..
SIJIL join contest je pun..hehe..

tapi tu la kan..kenangan...walaupun..
pencapaiannya cuma SAGUHATI..
sangat bermakna bila dpt SIJIL camni..

alkisahnya terima Sijil ni dari Infantiahouse.blogspot.com
bersempena kemenangan Arif untuk tempat saguhati..
"Contest Tidur Paling Comel"

selain sijil penyertaan, dapat bantal baru..lalala...
see...

arif sukaa...sebab ada gambar Ladybird!

Thanks Infantiahouse!

dan di hari yang sama, mama jugak menerima cenderahati ni..
dr Teman blogger...Fieza!

keychain yang comel..ole2 dari cameron gituw!

Thanks..moga persahabatan berkekalan yeee..

dan 2,3 hari lepas tu, dapat ini pulak...
penghargaan dari Teman Tapi Mesra..

Teman di kejauhan ni...
dari Aini a.k.a UmmuAbdullahSyakir & Hajar...

Thanks frenz..seronok mengenali kam0..
Moga perkenalan berkekalan..Insyaallah..! ^_^
sangat2 menghargai pemberiaan kawan2 ni..

kamo2lah yang menambah semangat mama tuk terus menulis disini..
sangat2 menghargai...maceeeeh semua ^_^

22 comments:

Ena said...

salam eina..

hehe.. syok la ayep yeh! dapat mende baru.. kecik dah ada sijil selain sijil kelahiran.. hihi.. bagus2.. :D

wahh.. bantal busyuk!!
oh keychain itu pun ena dah terima.. cute kan!..

Mama Hanim said...

salam eina..sori 2-3 hari x dtg sini coz ada kt k.l.. x dan BW..

mmg murah rezeki btul eina n ayep ni kan, asik2 dpt gift je..tahniah2..
cun sijil ayep tu.. jeles ar cmni..hehe..

Iela Fazielah said...

amboi.. utungnyer ayep dpt sijil n hadiah..mama dia pun sama gak.. jeles2.. hehe..tahniah ek!

mummy_ayu said...

wah..dpt sijil lagi..tomei tu..bantal tu pun comel..tahniah!!!!

MrS. F!zA said...

salam kak

wah dapat sijil plk budak kecik ni.. siap ada sijil penyertaan lagi... blh frame kan tu kak..

LYaFRINA said...

tahniah eina.. byk dpt hadiah tu.. happy kan.. lya pon ada dpt keychain dr fieza tu.. dh draft , tp lya scheduled kan.. sbb minggu ni sibuk.. nk pindah ofis baru.. bgunan dh siap.. terkejar-kejar.. nk siapkan keje lg... nk packing barang lagi.. adoiii

♥mamaQASrina♥ said...

alahai comenya banti tuh..sukala.. tahniah yer ayep.. menang berbagai contest!!! good luck dear!!

nza said...

tahniah2....jgn lupa liminit sijil tu wat kenangan....byknya dpt gif...

zue @ annaleeya said...

byknyer dpt adiah... chumel bantal baru ayep...

akak pon dah dpt sebenier dari CH tuh... cun kan???

**sHiKinn** said...

sukanya dpt hadiah banyak2..ok la tu kan..sijil pun comel..mesti ayep suka nanti..

Fieza79 said...

hehe maceh buat n3 kat sini...moga kita kan terus bersahabat di alam maya ni...thanks...!

sekali dpt smpai 3 tu..tahniah..!

Dilla Ady said...

wahhh...beznye dapat sijil tu...

tp hadiah2 tu lagi la bez...tersenyum2 mase dapat kan...

~Siti Hajar~ said...

Wah! kecik2 dh dapat sijil...bangga mamamu itu, xkisah la sijil apa, janji sijil tu..hehe

Zur@ZaRi said...

kompom arif happy ngn bantal tecik tue kan? betoi2 sonok sgt biler d hargai kan=))

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ingat sijil graduation day td..ehehe

tahniah meknaaaa

mek da ©™ said...

cantiknya bantal ladubug tuu..wah dh dpt sijil kecik2 ye

nieda said...

wow...seronoknya.mcm2 dapat

ejaMaria said...

bantal ladybird tu comel la...
iena... akak tag iena join contest... amik ye...

bintangku said...

Tahniah... tahniah...

murah rezeki, dpt macam2.

az rina a.k.a jaijina said...

ingatkan arip dapat sijil tadika, ekekeke..tp gempak kan, join contest pon dapat sijil gak..

Izan Ishak said...

murah rezki sbnrnya berbelog ni kan eina. lagi2 kalau join contest cam eina ni.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat sijil lagik tu lom sekolah lagik dah dapat kan