About

Monday, December 13, 2010

.: ke Jom..JOm..jom..! joM heBoh2x ! ^_^ :.

*n3 autopublish*

yuhuu..sabtu tu sebenarnya abah kerja..
tp half day je..
so, balik tu abah ajak ke sana..
tapi takde terus pergi sbb dak arif sleep masa tu..
kami keluar dh jam 4pm rasanya..
nasib hujan tak menjadi, so bersemangat la sket..

jom layan pic yang sempat disnap2..
gara2 takot takde parking + malas bersesak2, so, parking jerlah kat luar dr kawasan stadium.. rasa macam dekat jer, tp bila dh menapak tu.. waaaaah jauhnye pulak.. fenattt... bila dah masuk baru tau, banyaaaak lagi parking..huhu..

dah sampai pun, takmo bertopi la pulak dak arif tu..huuu..panas weeh..

sempat main2 HP pulak lagi..

apa yang sempat disnap...penat jugak dtg tak bwk stroller, bila beli barang terpaksa kena pegang..haiiih penat tu..mana dak arif lagi, kejap2 kena dukung bila lalu bhgn ramai orang..huhu..
apa pesen dukung ntah ni..hehe..

time ni dah nak balik..berlatar belakang gerai hotlink..ada la artis tengah nyanyi2 tu...tp dh lewat masa ni, around 630pm..kena balik segera! hohoho..

makin dekat dan dekat lagi..see muka mama dh penat sangat, dah ada aura2 sakit kepala ni time ni, dgn orang ramainya, dengan panasnya..dengan nak kena menapaknya..semua bersatu! huhu..

sesaja snap sebelum berangkat balik..seb baik umah dekat jer tau..around 10-15mnt jer..(dah +tunggu traffic light lagi..hehe..)
hasil rembatan kami kt JOM HEBOH adalah......................................................

hohoho..banyak jugak..semua dia buat RM10/item kan..jadi kelabu mata nak ambik itu ini..kec. seluar mama tu rege lain penyangkut tudung tu pun RM12/pcs..diapers lak RM20..lain2 sume RM10~

hehe..sesaja snap..budak puas dpt berjalan..+dapat kepenatan..ngee..

sambung nanti, artis yg dijumpai..alaaa snap2 dr kejauhan jer..

23 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

wah, pg jom heboh ye arif..mmg rambang mate kan kalau semua barang seploh..satu gerai satu barang..30 gerai?! kopak lah jawabnya..

eT said...

kompem penat kan3...ngeee....best2
MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

Sidratul Muntaha said...

apsal ayep muncung mcm kak nita depan hotlink booth tu?!
huhuuuh

Ieda Al-Habsyi said...

bestnyer ayep g jom heboh! aunty tak g laaa..sebab kat ipoh jom heboh takleh masuk, adoii :)

Ain said...

mesti penat dan lenguh kaki kan....

ain malas sket nak gi tempat2 camni, seksa nak carik parking...

**sHiKinn** said...

kak iena, kalo kt klantan buat jom heboh..mmg giler ramai..sb org klantan kn mcm takde hiburan sgt..so kalo benda2 mcm ni mmg tertunggu2..thn lepas kte org terpaksa jalan 1.5km semata2 nk g jomheboh..takde parking..huh..tahun dpn sure ah tak gi dah..

MrS. F!zA said...

kak, arif dh blh jln senang sikit p tmpt camgitu kan..kira xmmanjng la kna dukung..hehehehe

byknya rembat mmg murah dr luar ke kalo jualan kt jomheboh?

mamalieyna said...

menjwb yg bersoal jer, masa suntuk..ngee..;

sidratul muntaha: haha..tu la pasai mucung tak hengat lak, saja nak sepoikan mama dia..huhu..

ain: g tmpt camni mmg parking la plg leceh..tu yg jauh menapak tu..huhu..

mrs fiza: memang fieza, jauh lebih murah...mcm diapers petpet tu..cam superpower tu, siap ada gift lg, towel..berbaloi2lah kiranya..tu yg org rembat je ituini..hehe..

nza said...

nasib baik xhujan, puas la ronda2......

~aSHa~ said...

tak pernah sekali kami jejak kaki ke sane....sob sob sob...

sure heboh ke jom heboh ke..tak pernah rasa...dgr org bercerita je...mcm sgt2 menarik

bintangku said...

nak pegi.... tapi jarak memisahkan kami.... ecececehhhh...... Vitamin 'M' yg byk sebenarnya... :P

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya kita ada plan nak pi tapi biler dah balh malam semua dah penat tak jadik nak pi...

e.l.i.z.@ said...

ramainya org..haah kan better parking kt luar tp tu la, menapak jauh sikit la hehhe

byk gak hasil rembatan heheh

MY HEART said...

Memang tak sanggup nak pegi jom heboh nun.. tak larat nak bersesak ngan ramai orang hihihi...

kalo pegi pun, sure pengsan lepas balik dari sana..

[-suziey-] said...

kt pegi kol 6ptg..jln jem tp cpt dpt paking alhamdulillah..

ieyna..lps maghrib tu baru kt jln bazar kt atas tu tpt baju2 tu..hanger tudung tu rm10 je la org tu jual:p

frust xdpt borong munchies..dh abis..uwaaaaaa...borong kopok2 jek..

Fieza79 said...

best nya kita tgk...dh lama tk g jom heboh asik ada hal je laa..huhu

satu je kalu dtg tmpt cmni..penat nya mak aii rasa mcm nk tercabut kaki..hehe

byk hasil rembatan tu eina...murah2 belaka mana la tak di rembat noo...

MamaYatie said...

kami malas nak gi..tak larat nak bersesak2..kasik rest saja

Izan Ishak said...

tahun ni kami tak pun jomheboh. berehat lah kononnya. penah pi kat melaka atau jb je..mmg rasa sume brg nak dibeli...murahkan 10/bag tu..mmg syokkk~

ct rahani said...

sy pun klu gi jomheboh sbb nk membeli belah jer.. kt sana dpt murah sket.. hehe..

nieda said...

mesti ramai org kan...bab nk terjah jom heboh ni husband mmg takkan pergi. huhu

mama rifQy said...

rajin hubby kak ina g jom heboh..kalau husbnd na laa..kalau org ramai2 cenggini..hurmm..nampaknyee mmg ssh la nk g!

mrs.spicy said...

mesti sesak sgt orang kat jom heboh kan?

mek da ©™ said...

byk tu sopingggg