About

Wednesday, December 8, 2010

.: KawaN baRu aRif si KemBaR ! :.

*n3 autopublish lagi..layannn*

ohho..arif ada kawan baru, si kembar yang comel!
tapi sekarang si kembar dah berpisah..sobsob..hehe..
kenapa?..nanti la stori..

alaaahai, bukanlah si kembar baby ye..
meh tengok dulu siapa gerangan kawan arif yang kembar ni..
kiut tau..
see..
oooh si Mickey mouse x 2...hehe..kiutkan...sekali beli 2 ekor!
ni gara2 menanti masa nak tengok wayanglah ni..
merayau2 jap..dak arif ni pantang nampak mickey..nak ajer..
sebab mende ni nampak comel, so mama belikan jer..huhu..

sekor untuk arif..sekor lagi untuk kak balqis! fair kan..esok nak g umah pengasuh sure arif nak bawak ni..so, kasi kak balqis ye.. ^_^

time ni dah onthe way nak balik umah after tengok wayang! happy dia tau, dapat mickey! ^_^
alang2 tempek si mickey ni, meh tempek sket2 lagi pic yang mama snap2 ni..
sepanjang masa nak tunggu 4.15pm waktu tayangan citer tu..
merayau2 la jap, smbil snap2 sket..ngee..

bukan sayang je dah si mickey ni, digegetnye dah..wuwu..

"simpan 1 ye arif, arif pegang 1 jer ye..1 lagi nak kasi kak balqis"...kata abah.. =P
masuk tempat bowling ni..oooh kenangan...suatu ketika dulu datang sini bermain bowling dengan x-opismate..dedulu geng opis sgt happening..ada je aktiviti sihat gini..main2 bowling.. main bola tampar..or others... skrg?..hampeh jer..suasana lain, kawan2 semestinya dah lain..umur?..of coz..dah lain..hehe..dedulu muda lagi, single anak2 dara lagi..hehe..

oooh kenangan...sejak kawen ni, tak pernah pegang bola bowling tu lagi.. wuwu... berkeinginan.. tp abah.... tak suka... wuuwuu..

arif sana sini le meronda siap lari2 nak masuk ke gelanggang, haissh la seb baik cepat si abah pi tangkap, kalau tak, main dalam longkang dah dia tu..ngee.. =P
abah & anak..abah memandang dari kejauhan je, "..abah..bleh la coba2 main..jom aa.." ^_^
arif...berjalan tanpa henti! hoho...

19 comments:

LYaFRINA said...

kawan baru nama apa??
dua2 nak pgil mickey ke ayep....

Mama Hanim said...

alahai cute nya kembar tu, tp ayep lg cute la..hehe..

Alimaz-Kembara Terasing said...

hai la ingatkan ayip nak dapat adik kembar tadi....

Ena said...

heheh.. ingatkan saper la kawan baru arif tu.. hihi.. arif ni cam irfan gak la kan sbb dapat suka main ngan mende2 camtu.. si kakak suka kacau bila adiknya pegang.. adeisss!! jeles sokmo kan.. nge

ADEEYA said...

Haha comel jee :D bowling <3 heee

Sidratul Muntaha said...

samalah lama gila dah tak main
ade 8 9 thun jugak

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

TQ ye haidar belikan untuk kak balqis sangat cute k k.balqis usung ke hulu hilir kimaus dia tu, biler kita tanya sape bagi tu balqis then balqis cakap :mama haidar....selalu kalo ape je menan tak kira sape bagi dia akan cakap kita yang beli tapi kali ni jawapan yang betul

Fieza79 said...

wahh arif suka mickey ehh...bagus nya beli satu utk kak Balqis...nanti2 leh tgk kak Balqis dgn mickey ni la pulak kann....

owwhh eina aktif jgk dl2 ber bowling ni ye...mesti terer ni..fieza seumur hidup baru sekali pegang bola bowling tu...huuhu

'NuReeN' said...

bg elly 1 boleh?? heheh elly pon suka mickey mouse.. minnie mouse pon dia panggil mickey mouse..

rindunya nak main bowling....

mrs.spicy said...

huhuhu..ayep suka soft toy yer?

nieda said...

baru bersiaran, cuti lama kt kampung...wooo cantik gilos rumah baru eina...plg menarik rasanya compare dgn sblm2 ni..hehe. Rajin, ni yang jeles ni. nieda nak tukar belum kesampaian lagi.

arif nak mickey satu boleh??

UmiDAnisH said...

alalala.. temeinye mickey dia cam dia gak... huhuh, tu nnt besar kang terrer main boling la tu dak ariff tu

az rina a.k.a jaijina said...

arif ade geng baru eh, kembar lagi..siap nak kasi balqish plak, ade pape ke antara arif dan balqish tu? ehem ehem..

Zaidah said...

comelnyer kawan baru ayep...tapi janganlah gigit....sakit tau kawan baru tu...merajuk nanti tak tahu..

chugie said...

oo mickey rupenye.. ingtkan kawan sebaya td.. eekekekek:D

eT said...

wahhh...ada kawan yer...
bila nk ada kawan betui2 plak..hehe

http://t.co/UvgmkDt

hajarus said...

kiutnyer kawan baru arif cam tuannyer juger...

mek da ©™ said...

comeinya miki tu..mek da suka!!!

ct rahani said...

sy pn dh lama gak x main bowling.. bujang2 dulu ada la..