About

Wednesday, December 22, 2010

.: KaTak daH jadi Orang! :.

malam ni online plaks..
pesal?

pasal si abah takde, bertugas lak malam ni...
dak arif lak, pas magrib terus sleep loor..
sambil nyot2 susu..

so, si mama, online aaa apa lagi! ngeh2x..
tengah sedap layan citer dongeng ni..
Putera Katak!

haha...syok gak, leh hiburkan hati..hehe..
kalau sebelum ni, asyik layan katak bercakap je kan..
dan tertanya2 bila si putera katak ni nak berubah jadi maknusia..
so, malam ni terjawab sudaah...si putera katak dh bertukar menjadi maknusia! ^_^

so, meh layan sambungannya..hehe..

p/s 1 sesekali melayan citer dongeng ni best gak kan..takyah penat fikiran..relek je nonton..hehe.. p/s 2 oooh mama tak pernah miss tengok Idola Kecil yg best kt TV9 tu, tapi malangnya this week mama balik kampung pulak..huhu..dah la final this week..huhu..hope dapat layan kt kampung nnti..huhu..

9 comments:

KizZ said...

Wah..besh ea citer nih..tak sempat nak melayan citer nih...


Jom sini,
Bukan warewolf versi twilight?

Mamamya said...

blm b'kesempatan tgk citer ni iena...asyik kalah dgn damya n fiqa jer....klu dia org dah tgk channel 613 mmg x der can lah nak tgk tv.....

mummysyafie said...

my kids layan crita ni kat rumah mama, bila saya amik je tiap2 petang sibuk diaorg kater citer putera katak ni best. tapi saya tak done nak tengok lagi

athirah said...

cte ni sengal ayam btol.... tp paling xleh blah part ayg anje... HAHAHAHAHHAHAHAHAAH

e.l.i.z.@ said...

eli penah tgk skali je..geli la tgk nora danish pegang katak tu hehehe..katak betul ke tu?

nza said...

suka tgk nora danish yg comel + cute tu....

mek da ©™ said...

jadi org yg comei heheheh

[-suziey-] said...

sesekali layan cite dongeng? kt xpnh miss tau..sume cite n sume episod msti tgk..unless xde kt umah..hehehe..sgt best sbb rs santai jk..

mama rifQy said...

ish na tak pnh tengok! nak tengok..tapi bile tengok tajukk..macam malas nak nengok!hehehe