About

Monday, December 13, 2010

.: juMpa la ArtiS2 Ni..:.

*n3 autopublish*

apa riaksi anda2 bila jumpa artis eh..?
teruja ke nak g salam2 or mintak izin nak bergambar bersama ?

mama sendiri takde pun perasaan tu, cuma dari kejauhan je bleh la snap2..
cam segan2 jer nak g snap dok sebelah2..hehe..
+ takde sebab nak beriya g dok sebelah nak bergambo kan..
snap dr jauh bleh la..

tapi teruja jugak bila nampak artis ni..
bukan apa, nmpk sngat encem bangatlah diorang ni..

see, siapa artis yg sempat mama snap..dr kejauhan jer..
dah lak camera biasa2 ajor..so, pic kureeeng memuaskan..ngee..

Aril...dah nak balik pun, dia kan jadi duta tuk Mamee slurrp tu..so, dia kt gerai Mamee la..tp time mama sampai ni, dia dah nak balik!
Komen : dia sangat kacak! hehe..
siapa diorang ni?
ooooh ini la di barisan Idola Kecil! oooh mama suka tengok tau stp hari Sabtu, Jam 9mlm di tV9...sangat2 suka...suara semua power2..sempat tengok 2 persembahan masa ni..paling mama minat adalah Balqis! sedap woo suara dia..+ orangnya pun cantik bila tengok live ni..sweet!

ni kt gerai hotlink..dpt tengok dr jauh je, ramai orang betul..lagipun dah nak balik...ada Akim, Tomok, herm..kumpulan apa eh sorang mamat tu, So fast kot..ngee..taktau! =P

oooh mamat ni lg hensem giler, kulit putih bersih..Adam!
kat gerai berita harian..sebenarnya bleh je kalau nak g bergambar sebelah dia, tp segan je mama ni..hehe..snap dr jauh jer..hehe..

dan lagi ada la sorang dua pelakon lelaki lagi, encem2 la mereka bila tengok live ni..
oooh jumpa jugak ziana zain celup tu..alaaaa yg masuk mentor tu..waaah glamer la dia tu, sana sini orang nak bergambar dgn dia, kalah artis..hehe..
kawan2 perasan tak siapa mama maksudkan ni..ala minah eh minah ke mamat eh...

dia ni....
hehe...perasan kan..haih tengah2 panas giler tu, bleh je dia pakai gaun tau..glamer habis.. ^_^

25 comments:

Izan Ishak said...

samalah ngan izan ni eina. kalau pi jomheboh tak reti plak bergambar sebelah ngan artis nih. cam tak comeyyy plak diri ni rasanya. snap dari jauh je....

**tak ingat thn bila...tp muhaimin masa tu kecik lagi...bergambar dgn ana...iklan model rejoice. dgn jari pun boleh...hehe

MamaYatie said...

zaman2 muda xcited la nak tngk artis, skrg tngk jauh cukup la..kat gerai hotlink tu Sofaz la Eiyna..ZZ celup tu tak kira masa mmg pakai dress..kalah mak..hik3x

Fieza79 said...

sama la kita eina..malu2 nak begamba sebelah2 dgn artis...nak2 tmpt ramai cm tu kan...

ari tu g i-city ada bertembung dn betentang mata dgn sorang selebriti ni..tp mak aii segan pulak nak bersuara mintak begambo..hahaa

UmiDAnisH said...

hihi,lawakla artis yg terakhir tu..memang tak menahan

ibuayahdamia said...

ekekekke...lawak tul gambar yg last tu...

az rina a.k.a jaijina said...

ishk, dah ade somi ni segan lah pulak nak bergambao sebelah artis..kalau zaman remaja, tu lainlah..terkinja² kalau jumpa artis..tak fofular pon jadiklah..

ct rahani said...

dulu2 suka gak bergambo ngan artis.. tp tgk keadaan la.. klu bersesak2 semata2 nk bergambo baik x yahkan.. wat penat jer.. hehe..

**sHiKinn** said...

hahah ziana zain celup..tak pasal2 jd femes kn minah ni..minah ker?ker mamat nih?eh konfius la..

ciK mOt ©™ said...

ritu nak p jugak...
tapi tak sanggup la panass...

nieda said...

kalau zaman anak dara dulu mmg main terjah je gambo sebelah artis..dah kawin ni hilang dh semangat nk bergambo. lagipun hubby suh jadi matang..wakakaka...selalu ckp nida mcm budak2, yelah beza dgn dia 7 tahun. hehe

iem said...

eina gie kul berapa nii..macam sama time ngan iem pergi je ..sabtu petang eik.

anyway nama blog im dah tukar tau.nnt update eik hehe

Zur@ZaRi said...

hahahhaa...
zura pun dulu kejer kat cruise tasik putrajaya selalu jumper artis..
mmg jakun la kalo jumper!
kah kah kah=))

Dilla Ady said...

dilla nih jarang jumpe artis..tp kalu jumpe pun rasenye segan gak kot..huhuh

eh, die nih mmg slalu ade la..cam tak penyegan btul orgnye kan?

|| NaFiRaa || said...

sama ler... slalunye snap pic dari jauh jugak.. segan nak bergambar dengan artis nih~ muehehe

Aida Alias said...

kalo artis pompuan boleh la gak kan nak bergambar.. artis lelaki cam tak sesuai je bila dh jadi mak org ni.. segan

Sue said...

waaaaa sanggup mamalieyna ni pi jomheboh ekk.. shopping mende sana? sue tak larat nk pi even tak peknen pon. tak larat bersesak2 n berpanas2.. heheh

Mamamya said...

sejujurnya lia jarang pi jom heboh ni sbb x larat nak cari parking n b'sesak2 dgn org ramai...masa blm ada anak jer dulu ada la 2kali kot pi tgk jom heboh ni....lps tu bila dah ada damya ada la pegi sekali jer masa kat melaka...

lps tu dah x penah pegi lagi.....

mmg kelabu mata kan tgk dia org jual barang2 yg RM10 tue..klu blh semua nak beli..eheheh...

Hamizah said...

patutlah cam penah nampak yg last tu..

Elly & Emmy said...

kita org memang tak pernah pergi jom heboh.. papa jenis tak suka pergi tempat yg bersesak2 cam tu.. kalau nampak artis memang tak bergambar.. malu sungguh..

pss.. sapa yg kat bwh tu.. menakutkan ajer.

mama rifQy said...

rajin ye mama g jom heboh..hehhee..

kaalau jmp artis..excited je yang lebih kan?remaja2 mmg suke la gambar2 kan..kite ni malu2 la kononnyee melainkan ade depan mate!

Nia said...

uii,..dah macam paparazzi nih..hehe. banyak mama ni dpt ambik gambar artis. tapi, kalau saya pun sama, mesti nak snap punya.

nza said...

smpat gak eina snap pic artis2 tu...

[-suziey-] said...

waaa byk jmpa artis..ye la pegi awal kan..mmg la jmpa..hehe..eh yg aww last tu rasanya jmpa dia dlm toilet pompuan tgh mekap..haih tebal btl foundation..eekekk:p

zue @ annaleeya said...

akak pon sama eina... segan ler nak bergambo dgn artis2 nih... lgpon malas nak bersesak2 nak amik gambo diaorg tuh...

mak aihhhh.... panas2 gitu blh jer ziana zain celup tuh mekap tebal erk... hahaha....

mek da ©™ said...

hahhahah glamer jiana jain tuuu