About

Monday, December 6, 2010

.: I LoVe MaMa.! :.

*n3 autopublish*

oooh mama suka..! ^_^

ini bukan nak citer dak arif pandai cakap 'i love mama' ye..
ini saja nak abadikan arif with baju nye 'i love mama'..hehe..

dah lama ngidam nak beli baju ni-t-shirt babygap ni..
selalu susah nak jumpa 'i love mama'..
kalau ada pun saiz takde pulak..
'i love mama' jerlah ye..'i love abah'..takde dalam senarai..ngee..
yang ada banyaaaak stoknye 'i love papa'..'i love mummy'..'i love daddy'..

ini pun saiz kecik yang ada, 2 tahun, nak cari 3 tahun punya, takde la..
tapi sebab dah berkenan, ambik la jugak..hehe..

layan jerlah..memalam snap2x..dak arif lak jadikan port dalam lemari ni dah macam tmpt tidur dia..
jgn taktau, dia selalu lepak dalam ni yee..spt n3 sblm ni! hehe..

mama layankan jer.. ^_^




muka sememeh, baru balik dr shoping barang sebenarnya..terus trykan baju ni n posing...layan je dak arif ngn kerenah mama..hehe..good boy! =P

16 comments:

MrS. F!zA said...

hehehe tshirt cam gini blum pnh jmpa..selalu jmpa rompers je..kalo jmpa cam gini harus rembat i love mama n i love papa :p

Sidratul Muntaha said...

eheheh
tak dan arr aku nak beli tshirt gitu tuk setot
tpi time ara nnti nak belikan..
aci tak klu cari i love ibu?!
ahahah

Ena said...

comei la arif posing ngn baju baru ni.. cute sangat..

ena ada gak cari2 tapi tak de saiz.. kalo nak beli kena beli 2 pasang.. kang berebut.. tapi tu la.. sokmo lari saiz.. alahai..

eima said...

mmg tringin gak nk cari ...tp mmg slalu tak de size...size kecik2 je semua nye ....

bintangku said...

kene pakai selalu lar klu camnie... kalo tak nnt dah tak muat lak..

'NuReeN' said...

suka tgk bdk pakai baju yg tulis gitue.. menunjukkan syg sgt kat parent kan.. ;)...

lepak dlm almari..hahahha... sama la port elly pon suka lepak dlm almari baju, pastu ckp la elly x der...

mummy_ayu said...

ah ah..ayu pun nak cari shirt mcm nie untuk Ian & Iris..susah tul..
ada untuk Ian, untuk Iris plak takde...

zue @ annaleeya said...

chumelnya baju ayep.... baju i love ummi ader tak??? huhuhu....

az rina a.k.a jaijina said...

olololo, comei..kalau nak cari baju "i love abah" nmpknye kene jahit sendirilah, heheheh..akak kan pandai jahit kan..

Dilla Ady said...

eh..i love mama jek? konpem l love abah mesti takde..apatah lagi i love ummi...

ye la..ye la arif...kamu mmg sgt encem...esok2 suh mama cari i love my mama's blogger frens pulak okeh?

LYaFRINA said...

baju baruuuu...
comeinyer...

Iela Fazielah said...

alahai.. tomei dah arip ni... baju baru tu....tp mmg lawa baju tu..

Fieza79 said...

lawa arr baju tu..eina beli online ke...

|| NaFiRaa || said...

cantek laaa... :)

ch@ said...

oni ada satu warna hijau :D

mama rifQy said...

Chanteq baju ariff..mesti ayah arif jelezzz