About

Saturday, December 18, 2010

.: haRi ni taK ke MaNa :.

mama di rumah je hari ni..
banyak urusan rumahtangga perlu disettlekan..
esok?..mungkin ada kot sesi jenjalan..

malam ni si abah bertugas..
so, tak dpt la jenjalan mana kot petang ni pun..
sekarang dua2 hero mama sedang beradu..
cuaca suram2 sejuk camni memang best tido kan..
tapi mama?..haha..

bukak tenet, cari mana2 peluang yang ado..
moga2 ada rezki untuk mama..
kalau takde jugak..

huhu...jgn berkata tidak, selagi tidak berusaha..
so, harus terus berusaha..chaiyok2x..!

apa yang mama duk usahakan ni..
hehe..ada lah!

okies semua, caucincau..
thanks atas kata2 semangat di previous n3..
di rumah still boleh berblog n 'bermesra' dengan kawan2..
so, hidup mama takkan sunyi..
akan terus dikelilingi 'sahabat'2 maya yang baik hati!

thanks all my sweet frenz! ^_^

15 comments:

ch@ said...

dah joint GA kita ke blm, hahaha marila join. rasa pelik pula tgk mama kat rmh hujung mggu cenggini, keke...

e.l.i.z.@ said...

ada lah hehheeh
eli pun lepak kt umah jgk ni..buhsannyeeeeee

Gieyana said...

stay kt umah best gk kan! sy pon x kemana cuma pg td da kuar jap..

hajarus said...

ikut kan hr ni pun hjr diistiharkan dok rmh jer sbb hubby keje.. tp kul 2 td dah blk, hubby blk ajak g taiping... dpt la kuar... hehe..

Ena said...

hehe..

ena pun mcm selalu jugak.. di rumah sajork.. hihi..

wat apa la tu gamaknya.. :D

mummy_ayu said...

ayu plak..plan lain..jadi lain..nanti baca la srtory kat blog ayu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak pe esok leh pi jenjalan, kami ahad nak pi terbangkan layang2...hu...hu....

tomei said...

salam perkenalan...
same le kiter layan anok-anok je la

'NuReeN' said...

nureen pon byk nk kena sattle pg ni.. baru smpi dr jhr kol 3 pg td

nza said...

skrg2nya ada blog utk g jejln rumash kekwnkn..xlh sunyi....
hr nie akak mcm kerja kt kedai dobi....4x basuh baju..maklum la dh tinggal rumah 1 bln...hu....

'NuReeN' said...

nak jemput ambil tag

http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/baby-with-bottle-giveaway.html

mama rifQy said...

rehat kat umah pon best apeeeeeeeee!! layan arif tuh..mesti hilang boring kan?

mek da ©™ said...

aku ade untukmu kwn eee

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la, tak ke mana2 pun sabtu lepas... dok umah je... :)

nieda said...

rasa2nya nak berhijrah tempat kerja ke? hik