About

Sunday, December 12, 2010

.: Hari Ni baNyaK sanGat maSa, tp naPe tak OnliNe? :.

sebab mama tak sihat looor..
demam je rasanya ni..badan dedar2..kepala tingtong2x..
sebenar dr petang semalam..masa g stadium bukit jalil lagi..
huhu..semalam abah cadang hari ni..
nak g main2 air, kt wetword or mana2 sungai..
tapi mama dah dapat rasa, mcm tak dapek je..
badan lemau..kepala tingtong..
tekak pedih..bila batuk, terus menyengat ke kepala..hoho..
sakit ooo...nape ye..

belum g klinik sbb ubat last week dah ada..
so, makan ubat2 yang ado tu dulu..
but esok camna eh..
mau g kerja or tidak..

hari ni, banyak habis masa tuk tido jer..
rasa nak tido sepanjang hari..
kemas umah n basuh baju pun si abah yang uruskan...
maceeh abah! hehe..

mama just masak tuk lunch time jer..
itupun just buat mihun sup, simple! takyah ghe'nyah2x..

kalau tak ok lagi, nmpak gaya MC lagi ni esok ni..
hoho..apa nak dikata..
tapi..bila masa nak pi klinik ni..
huhu..

k, sekian bebelan mama di hari minggu ni..huhu..

9 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ape laie esok Mc je la dah nak dekat hujung tahun ni apparaisal pun dah lepas...hu...hu...

mama rifQy said...

tak sihat ke? macam mamaTisya laaa..! sian..rehat la yek.lagi kesian kalau sikecik yang demam kan?

Nadiah Sidek said...

get well soon dear..

Ena said...

alahai.. siannya..

take a good rest..

ena pulak luaran nampak sihat.. tapi dalaman ni sedang sakit yg amat hanya Tuhan saja yg tahu..

eT said...

semoga mamalieyna cepat sembuh...

Izan Ishak said...

takpelah eina...mc ajelah jawabnya. rehatkan diri ye, moga cepat sembuh tau!

Mama Hanim said...

dh dpt MC tu, slmt berehat bersama ayep ye eina..

mek da ©™ said...

moga cpt sembuh ye kak! take care

nza said...

moga cpt smbuh......