About

Thursday, December 23, 2010

.: haDiaH dr Abah seMpeNa TaHun BarU :.

*n3 autopublish*

hahaha...hadiah dari abah?
sempena tahun baru?

hahaha...iyeee la sangat, abah nak kasi hadiah sempena tahun baru!
=P
tapi memang ini datangnya dari abah!
tapi nak kata hadiah tak jugak..
sebab mama yang mintak..abah dapat ni pun free...

so, mama bz body la 'ngecek'...nak menda ni..
menda apa?

dah katanya sempena tahun baru kan..
so, haruslah benda femes ni ..
see...


senaskah DIARY !

hehe..
comel tak?
tak lama lagi dah nak masuk tahun baru..2011
so, nak kena bukak buku barulah..

bukan saja betul2 buku ni jer baru..
buku lain juga..Insyaallah...

uppss...tersnap lebih plak, tempek lagi lah! hehe..


P/S MAMA cuti esok...Isnin masuk kerja semula! petang ni mau balik JOHOR!
jom balik kampung!...yeaaa.... So, blog mama pun bercuti sama..as usual... hehe..

Bye semua..selamat berhujung minggu in advance..lalala.. ^_^

20 comments:

♥mamaQASrina♥ said...

wahh..syokla dpt diary dah..kami pun request kat incik somi, bank rakyat punya diary..kekekeke.. nak sebok jugak tuh..

nza said...

hi.hi.hi...suspen gak tu...akak blm ada dairy lg..kalu ada ppn jz wat catatan masa meeting...kisah hidup skrg kt blog...

slamat brcuti n slmat blk kg..hati2 dijln raya ok...

UmiDAnisH said...

cantiknya hadiah tu =), eh.. nak ikut gakla balik johor..

Izan Ishak said...

cantik diari tu. lama tu nak balik johor ye. kami pulak nak balik selangor ahad sampai rabu.


selamat bercuti eina~

Zaidah said...

stiap tahun ade diari tapi kosong aje...sebab zai tak particular orangnyer nak menulis diari...tapi suka menaip blog...

mummy_ayu said...

dah dpt dah diary tahun baru..ayu lum lagi...selamat balik kg!! seronoknye dia...

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. saya pon dapat diari free jugak~~

selamat balik kampung~ :)

Ena said...

wahhhhhhhhhhh...

dapat adiah Diary..

bestnyer!! ;D

sLEEping BEauty said...

hv a nice weekend =)

chugie said...

cantik diari tu eina.. de lebih tak? ekekekek:D

Zur@ZaRi said...

balik kg elok2...
zura doakan moga selamat balik n selamat pulang ke rumah semula...
enjoy balik kg naaa...

Cik Jue said...

diary comel..bias cik jue kalau dapat memang excited tapi dah lama hampeh...

~Siti Hajar~ said...

bestnyer balik kg..blk johor yer? hati2 di jalanan yer..

ooo blk kamponggg...ooo blk kamponggg...ooo blk kampongggg...hati rianggg...opsss tlebih suda..hehe

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

mama rifQy said...

wa..bestnyerr leh bercutii..

ooppppssss...kak eina..na da pos da bantal ituuuu petang tadi =)

bintangku said...

Masa sek men dulu, slalu dok usung organizer nie. Cam eseketip jer..

'NuReeN' said...

moga slamat pergi & pulang.. nureen baru jerr p johor minggu lps rombongan meminang utk abg kat yong peng... ;)

mek da ©™ said...

mek da pun blum beli diari baru agi..huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

kat sini belum dapat lagi diari... kalendar meja apatah lagi...huhu...

harap dari hubby sal je la...

nieda said...

comel..nieda punya thn ni punya diari masih kosong..hahah