About

Wednesday, December 15, 2010

.: GaYa maMat ciLik ni biLa bergaYut di TepoN :.

*n3 autopublish*

oooh arif memang suka bergayut..
padahal cakapnye ciput2 jer..
ada masa je... lebih2 bercakap..
banyak masa, lebih2 mendengar orang 'sana' bercakap..!

tapi dia memang suka, bila disuakan HP ke telinga..
paling kerap, bercakap dengan mak tok n tok ayah lah..kasi loudspeaker..
diorang memang ghajin melayan..aduhai..nak tengok gaya dia..?

camni ler, dah ghupe bergayut dengan aweks dah..
selagi kite tak kata 'dah stop, bye bye..' selagi tu..
letak je HP kat telinga..see...

see..dengan mulut muncungnya..dengan gaya kakinye..aduhai..sila abaikan keadaan rumah yang baru lepas dari proses 'mengemas' oleh dak arif..ngee.. =P

anak hai anak, kecik2 dah pandai bergayut ye..sungguh berbeza dengan zaman mama abahmu dulu..dah masuk U baru kenal HP//hehe.. =P


"ok, tok ..mama cakap dah kena stop, nanti abes kredit..bye tok.. "

27 comments:

Mama Hanim said...

hehe..cmtu la lagak anak2 kan..

hanim dlu pn cmtu gak, tp skang ni bila dh besar dia plak yg byk tya tokma,tokbah tiap kali call..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samala ngan si rafiq tu\
geli hati tgk
gelak2
pastu cakap2 bahasa dia
last skali..
ok baaaa...(ok bye la kot) ahahhaha

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

sama gak dengan si adam sis...! budak² sekarang mcm nie lah...hehehehe

p/s: jOm g blOg kina jOm!. tgk adam amek gambO. kecik² dah pandai tawwww...huhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

sajibik cam zakwan..rata2 budak mmg gitu kot..siap ckp sorg2 lagi, hehe...

LYaFRINA said...

hehehehe...
dah ade aweksss ke ayep...
ke gayut dgn asya tuh???

KizZ said...

hahah..bpe tahun tu?

~Siti Hajar~ said...

amboi arif bgayut dgn sapa tu? liuk lentok lagak cam bgayut dgn awek je..

sama la cam Danies pantang dpt hp @ fon rmh mesti bgayut sakan, lagak mcm ckp dgn sapa2 padahal ckp srg2..hehe

zue @ annaleeya said...

airel pon gitulah... pantang dgr hp bunyi... dia yg sebok nak jwb... pahtu, ckp pon ntah pape... tp yg wajib airel sebut... ai yu wan... (i love u wan)... hahahah!!!

Nadiah Sidek said...

amboi..mcm gayut dgn makwe je! tapi spoil lak tang diaper tu..ekeke..

Fieza79 said...

hahaa lagak mcm org dewasa..bergaya sgt la tu Arif..tp tang pakai diapers tu..terus out..hehe

ch@ said...

serupa je ngan oni, kekadang tak sempat pakai baju, tergelak, terjerit, macam betul2 dia tengah bergayut. comel la ayep, trening bergayut ngan awek.

Izan Ishak said...

aiyaakkkk...takleh tahan dgn gaya ayep nih. nnti kalau dah besar dia tgk mesti dia akan senyum sorang2. kalah gaya org gayut ngan makwe kat telepon~

Mamamya said...

uiks...seksinya arif dgn pampers jerk....ngeeee...

samalah dgn anak2 lia nih...klu kita x bagi sibuk nak b'ckp...bila dah bagi senyap pulak...hp jer lekat kat telinga...aduhai...m'bazir credit sungguh.....

itu lah kan anak2 zaman skrg ni b'tuah..lia kat U dulu pun x der Hp...t'paksalah b'baris kat public phone....uhuhuhu....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah ada stail la, dah macam bisnes man plak...so sweet...tengah tepon kak balqis ek

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

amboi, cakap ngan awek ke tu?
siap landing bagai, feeling ke abg haidar, hihihihi..

Sidratul Muntaha said...

pergh!
dpt tpn tak hengat.
samalah mcm setot.
kdg2 lawan tokey!

norihan said...

comelnya arif,macam pandai sangat guna talipon..

ct rahani said...

comel je arif duk bergayut ngan hp.. budak2 mmg suka ngan henponkan..

Dilla Ady said...

hahahah...same cam acha la eina..tapi die kalu tepon takde line, tak call sape2 mmg riuh bercakap..bile suh call betul2 diam seribu bahase..

cume baru2 nih jek pandai lak bercakap ngan papa die..

MamaYatie said...

lucu nengok arif..tp tu la bdk2 zaman sekarang belum setahun lagi dah pandai pegang hp,dah setahun pandai share lappy..huhu

mrs.spicy said...

hahaha..budak sekarang~ pakai pampers lagi pon dah bergayut=p

e.l.i.z.@ said...

hehhee tu mmg tgh cakap betul ke tu kak? kalu betul ok lagi la..anak² eli pura² ckp hehe gaya ckp mcm betul je ada org yg call heheh

nza said...

arif tepon makwe ek??????

~~*Lady Salwa*~~ said...

macam2 gaya ada... hehe

macam gaya businessman pun ada... :)

mek da ©™ said...

gaya tgh bergayut dgn mak we ye..

Cik Jue said...

pandai ariq..siap posing lagi tue...

mama rifQy said...

tepon sape tu arif!bebudk skang mmg suke nphone!