About

Friday, December 10, 2010

.: dah daPat sepaRuh…beSt ..! :.

*n3 autopublish*

Ooh apa yg separuh ni?
Hehe…hadiah tuk contest ‘Baby Raya Baby Bergaya’ anjuran dari Ibu Batrisyia tuu..
Semalam dah received hadiah sebahagian dr puan penganjur sendiri..
Katanya akan menyusul hadiah dr penaja..hiphip horeeey! ^_^

Sukaa…dah dapat sebahagian ni pun dah best, nak kasi lagi..lagi la best!
Hehe..
Oooh dari Ibu Batrisyia adalah berupa set stationary + ada la memacam yg kiut2..
Arif suka tau…!

See..the sebahagian hadiahnye.. ^_^

Balik umah petang semalam, tak nyempat2 nak main mende alah tu..sukee..
oooh dak arif tak sihat ni..batuk menjadi2..
kata Ibu pengasuh, arif banyak makan tembikai! hoho..
cian dier..hukhuk..
yang tak bestnye bila batuk2 ni..
makan terlebih sket je, batuk sure muntah! sian kan..huhu..
hope cepat la baik!

********
Kiut2 kan hadiah2 dari Ibu Batrisyia....
harus jugak drawer baju arif penuh dengan sticker SpongeBob tu..banyak, ada 102pcs gambonye tau..
Hadiah dari kemenangan 1st Place Baby Raya Baby Bergaya (kategori Boy)!

Dan alang2 tempek ni kan..meh tempek skali..
Hadiah dari Mrs K sempena kemenangan tmpt ke-3 Arif untuk 'Cute Baby with Buchuk' ari tu..

Frame gambar!..simple but nice..dah letak pic arif masa baby2..hehe..

Thanks semuanya.. ^_^

p/s since kat opis tak dapat bukak blog ni, cam tak best + tak ceria je hidup tau…hukhuk..memalam pun jarang2 dapat online, sebab kadang2 balik masak2, then penat..tido awal..hukhuk..

22 comments:

Mama Hanim said...

Tahniah ena n ayep.. best tu dpt byk hadiah..

mesti ayep suka main semua tu kan..

mama rifQy said...

waa..chanteq hadiah arif!! Iqy pon da trime hadiah dari Ibu batrisya semalam!

Ena said...

wuhuhu..

syoknya dapat adiah..


ena pun skrg kalo balik umah dah jarang on9.. nak2 ada adik pulak kat umah.. sibuk menyembang.. ngeeeeee..

Izan Ishak said...

banyaknya haiah ayep!
tahniah...tahniah..

*anak2 kecik kalau batuk jgn bagi dia makan / minum yg sejuk2 buat sementara waktu...takut melarat. sian ayep ye~ moga cepat sembuh~

Fieza79 said...

sekali dpt banyak nya..menyusul kemudian lg tu...best2..rezki bertambah2 si Arif ni...

tk best tk dpt online cm sebelom ni kan...tkpe2 keje di utama kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

abisla pas ni umah mek na penuh ngan sticker sepam bob..ehehe

tahniah ye...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oh ya, lupe
tembikai mmg leh buat budak2 batuk
selain tu..anggur pon n oren..tu pesan paed rafiq..tak kasi sgt budak2 makan tu..

bintangku said...

Tahniah... tahniah...
Bestnya dpt banyak hadiah
ada hadiah susulan lagi lak tu

Frame tu cam kat ikea lar..
best.... best...

Nad @ MamaZakwan said...

rindunye kat arif!!!!!

lain ek muke arif masa baby, hehe..best btul die dpt byk hadiah :)

Mamamya said...

tahniah yer...ariff mmg selalu jer b'tuah kan... :)

rajin lah anak bujang iena tu melukis n m'conteng sana sini....

sian ariff....batuk pulak yer...sama mcm damya klu dia batuk sure asyik muntah jer....

P/s: gmbr arif masa bby tu matanya sepet pulak yer...tp skrg mata mengamcam tu...seksi....ngeeeeee...

Dilla Ady said...

dilla dulu pun pakai streamyx kat umah...tp tak pakai sgt..malam balik keje da penat,tido awal, kekadang tgk tv..

ujung minggu balik umah mak dilla lak, so cam membazir..last2 potong jek line tenet tu..

skang pakai kt ofis jek..sib baik la kt ofis tak strict sgt..

beznye dapat hadiah...sonot la arif main lekat2 sticker!

eh, lain btul muke arif mase baby ngn sekarang nih...

zue @ annaleeya said...

byknya dpt adiah... suke la ayep... sticker itu pon, airel suke sgt...

maya amir said...

mcm my son mase kecik2 jugak..batuk jek mesti muntah... nanti dah beso sket die kuranglaa muntah tu..

norihan said...

banyaknye arif dapat hadiah...tahniah ye...sarah pun sekarang ni batuk2...pagi tadi batuk habis dia muntah segala tilam..huhu...

acik mimie said...

besnye dak yayep ...
mcm2 dapat hadiah ye ...

'NuReeN' said...

bertuahnyerr arifff... dpt adiah byk lagi... mama arif ni rajin msk contest... nureen slalu jerr x sempat byk keja huhuuu

MamaYatie said...

tahniah ariff..

paham perasaan eiyna..tp nak wat camner kan..mcm tak sempurna rasa hari tanpa blog..huhu

chugie said...

tahniah ye.. mesti suka si ayep tu dpt hadiah macam2 ni..

nza said...

tahniah...bestnya...

ct rahani said...

tahniah.. hepi kemain arif dpt diah kan..

mek da ©™ said...

mesti dh byk akak kumpul hadiah ekk..best!

ibu_BatRiSya @wardah said...

waaa,...bukn main lg die guna crayon tu...hehe tq ye wat entry...br sempat baca,...