About

Tuesday, December 28, 2010

.: CBK 1 : peRihaL aRif with kawaN2 barU yg ComeL :.

*n3 autopublish*

CBK stand for Cerita Balik Kampung !

ohho..banyak stori mori nak abadikan kat sini..
tapi dek kekangan masa, citer 1 by 1 ikut kelapangan la yee..
tak kisah la nantinya jadi basi ke apa..huhu..

ooh citer pertama pasal balik kg @Pontian..
herm..masa mama sefamili sampai kt umah PIL around 10pm khamis tu..
cuma ada MIL, FIL dan SIL (sedang bercuti dari pengajian, next week dah terbang ke sarawak semula)..

sepupu2 arif lum balik, diorang dok JB..
so, awal2 tu, memang arif takde kawan la..

upps salah tu..arif ada kawan tau...
comel lagi..4 lagi..tapi bukan 4 orang..
4 ekor...4 ekor kucing yang comel2x..

bukan saja dak arif, mama sekaki..teruja nak cheeoum2 kucing2 ni..
comellah!

mula2 tu, arif teruja but takut bila nak dekat dengan kucing2 ni..
tapiiii bila dah lama sket, haa...siap main tarik2 ekor lagi..
nasib la kucing2 mak ucu arif ni, jinak2 belaka..
so, dia terima jerlah cara dak arif layan diorang tu..ngee..

sedikit piccas yang sempat disnap..dihari pertama arif with kawan2 barunya..
2 ekor je interframe..heehee..

see main tarik2 ekor..bergurau la kununnye tu..ngee..



awat ntah wat muka confius gitu..huhu..

kucing2 comel ni masing2 ada nama..
tapi mama tak take note langsung..lupa sudaaah nama depa semua ni..
tapi yang pasti glamour2 belaka..hehe..

syok arif ada kawan2 yang comel ni!

14 comments:

Ena said...

ehehhe..

sweet je arif manaj2 ngan kucing tu la.. comei sungguh kucing tu..

leh geng ngan dak irfan nie.. sangat suka kucing, TAPI nak sentuh TAKUT! hihi..

Mama Hanim said...

byk nya kucing.. comel2 lak tu.. geram je tgk..

sweet je tgk ayep main2 tu..

LYaFRINA said...

lya cayanggggg sgt2 kat kucing.. mmg ada bela byk kucing. tp skarang asya lelah, jd serba salah sgt.. skrang sedang mencari seseorg y betul2 sygkn kucing n dpt jaga kucing dgn baik utk diserahkan..

mummy_ayu said...

wah..arif tak takut kucing ek? kalu Iris..kucing tu jauh lagi da minta dukung..kalu Ian..abis dikejar nya kucing..mcm2...

Fieza79 said...

seb baek Arif bukan penggeli kucing...mesti sopan je kan Arif melayan kucing2 tu...sebab Irfan dpt anak kucing...ikut suka dia je buli anak kucing tu..sian pulak tgk..hehee

ibu_BatRiSya @wardah said...

mmg comel!
batrisya pun suka sgt ngan kucing ni..tp xleh bg main sgt sbb takut lelah lak..

KizZ said...

Comelnya kuceng..comelnya arif main dengan kucing..weee geram je tgk..

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..rafiq skang berjinak2 nak pegang kucing tau
dulu dia takut
tapi sy tak bagi sgt sbb takut asma kedian hari..ehehe

|| NaFiRaa || said...

budak2 memang suka kucing.. tapi takut dia tarik sampai tercabut bulu..kena tengok2 kalo dia main kucing.. takut jap lagi..ade plak kucing botak..muehehe

Cik Jue said...

ala main dengan kucing ye sayang..jangan sampai kena gigit dik kucing sudah..

[-suziey-] said...

erkkk kt xkasi aQeel pegang cat..sbb tu la..dh pegang2 pastu tgn masuk mulut..ouh noooo..sy very concern pasal tu..hehe sy ni penggeli:D

chugie said...

arif suke kucing ye, nanti unty bg sekor ye! nak???

MamaRifqy said...

na tak nak kasi dah Iqy pegang kucing..die sgt2 sensitip laaa!! terus batuk n demam!now pon batuk sbb pegang kucing baru nih

mek da ©™ said...

ayep tak takut ngan kucing eh......eii sama cam haikal la..eee