About

Friday, December 10, 2010

.: BERBATOV in action! :.

* n3 autopublish lagi yee...cam biasa! *

Waaaah BERBATOV !
..siapa gerangan empunya nama tu?
Hehe..mama pun bukan arif sangat dengan nama tu..
Orang yang suka bola taulah sapa dia kan..
Cam mama ni agak ketinggalan sedikit..heheh..

So, bila nama tu terpampang depan mata, barulah tau..!
Camna tau…?..
Sejak belikan dak arif baju Bola Ni..!
Ngeeeee…apa da mama ni kan! ketinggalan sungguh =P

Saja nak tempek2 je ni..

BERBATOV in action! Haha..
see...BERBATOV ! ^_^



Pic taken on Tuesday, hari cuti tu..
Keluar petangnya nak beli barang kt Checker’s..

Nak tau citer, kebetulan time kami sampai tu, terserempak dgn Ibu pengasuh arif, ayah dan Kak manja (anak Ibu)
So, apa lagi budak ni, nak ngikut dioranglah..
nasib la tak sampai tahap menangis meraung bila dipaksa turun dr dukungan kak manja tuk ikut mama..macam pernah sekali terjadi masa kat pasar malam dulu..

Haiih la arif sokmo lagu ni, bila jumpa Ibu pengasuh sure nak ikut diorang..
Pastu takmo dah dekat mama, sedih mama tau..
Cam malu pun ada..anak takmau kt mama sendiri..adoooi..bikin malu sajer.. =P

Apapun mama happy sebab tu menandakan..
Anak kita selesa duduk dengan pengasuh tu kan.. ^_^
(ye laaah ayat penyedap hati..huhu..)

Okies, stop here..happy weekend to everybody!

Sabtu / Ahad JOM HEBOH kt Bukit Jalil.. jom terjah…^_^..hehe..mana tau, tetiba ketemuan..hehe..

21 comments:

mama rifQy said...

aaah la kak! mesti ade sdikit rase malu bile anak nak kat pengasuh kan?
macam naa laa..dah la duk ngan kakak ipar..dorang suami isteri sgt manjakan Iqy! terutama abie iqy la..nampak je abie..mst nak g terus..tak mo dah tengok Mama!Huhuhuu...

Ena said...

sama je ngan dak irfan tu.. nampak je pengasuh terus la terkam.. tapi ada masanya nak jugak ngikut umminya ni pergi work.. terpaksa la keraskan hati.. huhu..

comei la arif pakai bajy tu.. encem!

az rina a.k.a jaijina said...

same kak..penah 2,3 kali rina nak amik echa dari taska..echa nangis2 takmo balik, huwaaaaa..sedih ade, malu pon hado..

bintangku said...

baiknye arif, nak jgk dia dok lam trolli tu. Kalo Najmi, hmmm....... jgn harap lar.... dia nak berdiri dlm trolli, kat bhg dpn. Siap buat bunyi "ngeng.... ngeng". Cam gaya bawak keta tu...

zue @ annaleeya said...

yerlah eina.. klu anak lebihkan pengasuh, kita plak yg rasa segan kan???

akak dulu si kakak jer yg baik sgt dgn pengasuh... yg hero berdua tuh duduk taska, jadi baik2 gitu jerlah kan??? kakak pggil mak kt pengasuh tuh smp skrg... klu pegi umah mak pengasuh tuh, mesti takmo balik... sudahnya tido kt situlah jwbnya... huhuhu...

Zaidah said...

klu adam terbalik plak...bila nak ambik waktu balik lagi suka dia nampak ibunyer....hehehe

Cik Jue said...

takpelah mama...itu maknanye kita boleh percayakan pengasuh kita tue...hehehehe

eB@mamaAerish'n'Aed said...

hepi weekend juger... >_<

nza said...

2 tndanya babysitter tu penyayang n syg kt arif. farouk pn sama, slalu ajak akak g umah maknya.....

Elly & Emmy said...

serius tak tahu.. ingatkan berbatov tu.. "berbatuk".. ekekehh..

Iela Fazielah said...

ila pun xtau ape la berbatuv tu.. hehe.. bezakan budak dok nursery n dgn pengasuh ni...

Gieyana said...

hihihi...first time gk dgr nih..igtkan apa...comey!

~aSHa~ said...

mesti pengasuh tu bagus kan...sampai arif sayang benar kat dia...

hajarus said...

hajar pun xtau berbatov tu mamalieyna... tp arif pakai bj bola tu tetap encem...

arif nak kat pengasuh tu.. xpela kak, sekurang2nyer kita dpt agak yg pengasuh tu sure jg arif cam jg anak dier sendiri.. :)

Dilla Ady said...

same la ngan dilla nih...kalu 'mak' die ade, konpem dilla jadi cam anak dara balik...berlenggang kangkung jek anak takde..huhu..

kekadang terasa jugak, tapi takpe la..bebudak tak tau pape kan..

cam biase, encem arif!

Mamamya said...

alahai...jauhnya bkt.jalil...klu lah dekat kompom lia buat temujanji btl2 dgn iena.... :D

happy weekend to u too.....

ct rahani said...

aidil masa baya2 arif pun camtu kak.. lebih nk ngan pengasuh drp ibunya.. tp bila semakin beso dia faham la.. dun wori k kak..

Sue said...

checker's hang pi tu kat mana...? sue rajin pi yang kat depan stadium badminton cheras. murah2 kan brg situ...

comel dak ayep. nk beli satu baju bola gak utk khalish..

nieda said...

owh, arif suka kt pengasuh..takpe eina, at least senang hati kita nak p kerja

sarah-najwan said...

baguslah jika anak kita baik nge pengasuh..means dia jaga elok..

ada anak my SIL..jumpa ngasuh dia..sembunyi balik mak dia..takut..takut dia sebut..guaner tu?..

mek da ©™ said...

cantik baju tu...